Konya
°C
Yeni Meram
01.08.2021 13:46

Konya'daki katliamdan son detaylar! İşte 7 kişinin katil zanlısı Mehmet Altun ve şok tişört detayı...

Konya'da iki aile arasında 11 yıldır devam eden kavga sonrasında 7 kişinin öldürülmesiyle ilgili katil zanlısı 33 yaşındaki Mehmet Altun hakkında Türkiye genelinde yakalama kararı çıkartıldı.

A+
A-
01.08.2021 13:46
01.08.2021 14:22
0
3622
ABONE OL

Konya'da iki aile arasında 11 yıldır devam eden kavga sonrasında 7 kişinin öldürülmesiyle ilgili katil zanlısı 33 yaşındaki Mehmet Altun hakkında Türkiye genelinde yakalama kararı çıkartıldı. Daha önce komşular arasında yaşanan kavgada tutuklanan Ayşe Keleş'in erkek kardeşi olan zanlının olayda kullandığı kiralık aracı terk edip kaçtığı ilçe yakınlarında hassas burun köpeklerin de katıldığı arama çalışmalarının da devam ettiği öğrenildi. SABAH'ta yer alan habere göre, katilin olay anında giydiği tişört ile çekilen fotoğrafını da eşinin cep telefonunda bulundu.


7 kişinin öldürüldüğü Konya'daki vahşetin yankıları sürerken, olayın failini yakalamak için başlatılan çalışma ise sürüyor. Meram ilçesi Hasanköy Mahallesinde aynı aileden 4'ü kadın 3'ü erkek 7 kişiyi öldüren katil zanlısının kimliği evdeki güvenlik kameraları aracılığıyla tespit edilmişti. Buna göre katil zanlısının 2,5 ay önce Dedeoğulları ile kavga etmesi nedeniyle tutuklanan Ayşe Keleş'in kardeşi ve halen tutuklu bulunan Lütfi Keleş'in kayınbiraderi olan Mehmet Altun (33) olduğu belirlenmişti.

 

GÖRÜNTÜLERİ ORTAYA ÇIKMIŞTI

O görüntülerle kimlik bilgileri tespit edilen Mehmet Altun'un eşi ve iki yakını da gözaltına alındı. Evinde arama yapılan Altun'un psikolojik sorunları olduğu ve daha önce tedavi gördüğü de ortaya çıktı.


İŞTE O KATİL ZANLISININ SON HALİ

Konya Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri tarafından Mehmet Altun'un 7 kişinin faili olduğu belirtilerek hakkında dosya hazırlandı. Kiraladığı aracı terk ettiği Bozkır İlçesi sınırlarında İHA'lar ve hassas burun köpeklerle aranan Altun hakkında, Konya Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından arama kararı çıkartıldı.

EN SON ÜZERİNDE BU TİŞÖRT VARDI

SABAH'ın ulaştığı bilgilere göre, katil zanlısı Mehmet Altun'un olay günü giydiği tişört ile çekilmiş fotoğrafı da eşinin cep telefonun da bulundu. Fotoğraf Türkiye genelindeki tüm güvenlik birimlerine gönderildi.

HABER YORUMLARI
  1. Henüz yorum yapılmamış.
    İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.