Belediye Başkanı Mehmet Tutal, tabiatın canlılığını koruyabilmek ve dengede kalmasını sağlayabilmek için birtakım çalışmalar yürütüldüğünü kaydetti.
Bugün gerçekleştirdikleri bu çalışmanın bölgede balıkçılığın gelişmesi için büyük önem arz ettiğini belirten Tutal, “Lütfen avlanma mevsimine ve avlanma kurallarına uyalım. Doğal kaynakları koruyalım.” dedi.
İlçe Tarım ve Orman Müdürü Yavuz Ünüvar da “Gelecek nesillere balık stoklarının aktarılabilmesi için öncelikle bakanlıkça getirilen düzenlemelere uyulması ve balıkların en az bir kez üremelerine imkan tanınmasıyla mümkündür. Bu nedenle vatandaşları duyarlı olmaya davet ediyorum.”ifadesini kullandı.
Konya’da yangın çıkan evde büyük hasar oluştu
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.