Konya
°C
Yeni Meram
27.02.2024 10:02

Konya'daki satırlı vahşetin detayları ortaya çıktı: Damat kayınpederini satır ile katletti! Duvardaki aşkım yazısı dikkat çekti

Konya'da eşiyle ayrılık aşamasında olan Nazım Meşe, kayınpederi Cuma Han ile alkol aldı. Ancak ikili arasında iddiaya göre boşanma nedeniyle tartışma yaşandı. Kayınpederini satırla katleden cani damat, daha sonra 'Kayınpederim kanlar içerisinde yatıyor' diyerek polis ekiplerini aradı. Kan donduran cinayet, ekiplerin çalışması sonucu aydınlatıldı. Cuma Han'ı öldüren damat Nazım Meşe'nin evin duvarına 'Aşkım' yazdığı ortaya çıktı…

A+
A-
27.02.2024 10:02
27.02.2024 10:15
0
4096
ABONE OL

Kan donduran olay dün sabah saatlerinde Konya Ereğli'de meydana geldi. Niğde'de yaşayan ve eşinden ayrılma aşamasında olduğu öğrenilen Nazım Meşe, dün Ereğli ilçesindeki kayınpederi Cuma Han'ın yanına gitti.

Sabah'tan Tolga Yanık'ın haberine göre, tek başına yaşayan kayınpederinin evinde birlikte alkol alan Nazım Meşe, saat 22.30 sıralarında çevreyi rahatsız ettiği yönünde ihbarda bulunulması üzerine polis ekiplerince karakola sevk edildi. Sabah 06.30'a kadar karakolda tutulan Meşe, daha sonra salıverildi.

'KAYINPEDERİM KANLAR İÇİNDE YATIYOR'

Eve giden Nazım Meşe, çok geçmeden 112 Acil Çağrı Merkezi'ni arayarak yardım istedi. Meşe'nin, 'Kayınpederim kanlar içerisinde yatıyor' ihbarı üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Ekipler satırla sırt ve boyun kısmında kesikler olan Cuma Han'ın hayatını kaybettiğini belirledi.

Odanın duvarında ise 'Aşkım' yazıldığı öğrenildi. Polis yaptığı çalışmada, kayınpeder ve damadın evde birlikte alkol aldıklarını, bu esnada aralarında çıkan tartışma nedeniyle boğuşma yaşandığını ve ardından da olayın yaşandığını belirledi. Damat Nazım Meşe gözaltına alınırken, suç aleti satırda evde bulundu.

Damadın emniyetteki sorgusunun sürdüğü belirtildi.

HABER YORUMLARI
  1. Henüz yorum yapılmamış.
    İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.