Konya
°C
Yeni Meram
24.11.2021 12:32

Konya İl Müftü Yardımcılığı görevine Kuddusi Uysal atandı

Konya İl Müftü Yardımcılığı görevine Antalya Muratpaşa ilçe Müftüsü Kuddusi Uysal atandı.

A+
A-
24.11.2021 12:32
24.11.2021 12:42
0
1926
ABONE OL

Konya İl Müftü Yardımcılığı görevine atanan Antalya Muratpaşa ilçe Müftüsü Kuddusi Uysal, görevini Uşak İl Müftü Yardımcısı İshak Göksel’e teslim etti. Görevi, Kuddusi Uysal’dan teslim alan İshak Göksel, “Kuddusi hocam, Muratpaşa ilçesinin belki 50 yılını kapsayacak, müftülük binası, Kuran kursları anlamında büyük bir açığı kapattı. Hayırlı hizmetlerde bulundular. Bizde İnşallah bundan sonra iyi hizmetlerde bulunacağız” dedi.


Muratpaşa ilçe Müftüsü Kuddusi Uysal, 3 buçuk yıldır Muratpaşa ilçesinde yürüttüğü görevini, Uşak İl Müftü Yardımcısı İshak Göksel’e teslim etti.

Göksel’i yeni makamında çiçeklerle karşılayan Uysal, hayırlı görevler temennisinde bulundu.

“Konya’da görevime devam edeceğim”


Yeni atanan ilçe müftüsüne hayırlı görevler temennisinde bulunan Kuddusi Uysal, “2018 Temmuz ayında Muratpaşa İlçe Müftülüğü görevi devraldık. Bugün itibari ile hocamıza, gönül huzuru ile ilçe müftülüğünü devrediyorum. Bölgemizi bilen, bölgemizin evladı olan, daha önce de bu bölgede hizmet etmiş olan tecrübeli bir arkadaşımız. Ben de bundan sonra, ekmeğini yediğim, suyunu içtiğim, vefa borcumun olduğunu düşündüğüm Konya’da görevime devam edeceğim. Muratpaşa, Antalya’nın en büyük ilçelerinden. Antalya’nın kalbi. 150 kadar Camii, 70 kadar Kuran Kursu ile gençlik çalışmalarıyla hizmette belli bir noktaya geldi. Bu hizmetin bundan sonraki evresinde hocamızın daha ileriye taşıyacağına yürekten inanıyorum. Aldığı görevin hayırlı olmasını yüce Rabbimden niyaz ediyorum” şeklinde konuştu.

HABER KAYNAĞI : HABER MERKEZİ
HABER YORUMLARI
  1. Henüz yorum yapılmamış.
    İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.