Ülke genelinde yağışlı havalar etkisini göstermeyi sürdürüyor.
Dün yurdun birçok noktasında meydana gelen fırtınalarda çok sayıda yapı zarar görürken, hayatını kaybedenler oldu.
Bugün yaşanabilecek olumsuzluklara karşı, Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nden açıklama yapıldı.
67 İL İÇİN SARI VE TURUNCU KODLU UYARI YAYINLANDI
Marmara, Ege, Akdeniz, İç Anadolu ve Karadeniz’in büyük bir bölümünde kuvvetli sağanak ve fırtına bekleniyor. 67 il için sarı ve turuncu kodlu uyarı yayınlayan Meteoroloji Genel Müdürlüğü, rüzgarın hızının yer yer 100 kilometreyi aşacağını belirtti.
Konya, Karaman, Aksaray ve Niğde de rüzgarın bugün batı ve güneybatı yönlerden 60-90 km/sa, yüksek kesimlerde yer yer 100 km/sa ve üzeri hızda esmesi bekleniyor. Bölge genelinde etkisini sürdüren ve akşam 22.00’ye kadar devam edecek kuvvetli rüzgar ve fırtınanın oluşturabileceği olumsuzluklara karşı ilgililerin ve vatandaşların dikkatli ve tedbirli olmaları istendi.
SICAKLIK DÜŞÜYOR, KAR GELİYOR!
Konya’da sıcaklığın 4 ila 8 derece azalması bekleniyor. Sıcaklığın düşmesi ile birlikte Konya, Karaman, Aksaray ve Niğde’de hafif kar yağışları bekleniyor. 1 Aralık Çarşamba günü Konya’nın Ahırlı, Akören, Akşehir, Bozkır, Çeltik, Derbent, Doğanhisar, Emirgazi, Ereğli, Güneysınır, Hadim, Halkapınar, Hüyük, Ilgın, Kadınhanı, Kulu, Sarayönü, Taşkent, Tuzlukçu, Yalıhüyük ve Yunak’ta hafif kar yağışı görülecek.
Ankara’da okuldan eve dönerken köpeklerin saldırdığı çocuk ağır yaralandı
GÜNCEL
İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı: Yasa dışı bahis soruşturması derinleştirilerek sürdürülecek
1
MSB: Son bir haftada, Irak’ın kuzeyindeki barınma alanlarından kaçan 3 PKK’lı terörist teslim oldu
95020 kez okundu
2
Ankara’da eski eşinin arkadaşını öldüren zanlı yakalandı
78203 kez okundu
3
Kontrolden çıkan otomobil bariyerlere saplandı: 2 ağır yaralı
71466 kez okundu
4
Adana’da kaybolan 7 yaşındaki çocuğu arama çalışmaları sürüyor
69715 kez okundu
5
Şehit Önder Özen’in ailesine verdiği evi yenileme sözünü devlet gerçekleştirecek
65711 kez okundu
6
Alkollü ve ehliyetsiz sürücüden gazeteciye “Öldürürüm” tehdidi
60653 kez okundu
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.