Konya
°C
Yeni Meram
18.10.2021 13:13

Konya Pancar Ekiciler Kooperatifi Başkan Adayı Özkan Taşpınar'dan Konuk’a ziyaret

Konya Pancar Ekiciler Kooperatifi Başkan Adayı Özkan Taşpınar, PANKOBİRLİK Genel Başkanı Recep Konuk’u ziyaret etti.

A+
A-
18.10.2021 13:13
18.10.2021 13:19
0
2888
ABONE OL

PANKOBİRLİK Genel Başkanı Recep Konuk’u ziyaret eden Konya Pancar Ekiciler Kooperatifi Başkan Adayı Özkan Taşpınar, “Bu bir nezaket ziyaretinden ibaret değildi. Üretimden taraf iki dost olarak konuştuk” dedi.
 

27 Ekim’de gerçekleşecek Genel Kurul öncesinde seçim çalışmalarına devam eden Konya Pancar Ekiciler Kooperatifi Başkan Adayı Özkan Taşpınar, PANKOBİRLİK Başkanı Recep Konuk’u ziyaret etti.


TAŞPINAR: KONYA ŞEKER DEVRALACAĞIMIZ EN DEĞERLİ EMANETTİR


“Devralmaya talip olduğumuz nöbet yerinde, nöbeti devretmek için süreci başlatan Sayın Başkan Recep Konuk’u ziyaret ettik” diyen Taşpınar, “Bu bir nezaket ziyaretinden ibaret değildi. Üretimden taraf iki dost olarak konuştuk” dedi.


Taşpınar, “Devralmaya talip olduğumuz görevin onlarca sorumluluğu, üreticilerimize, çalışanlarımıza, iş ortaklarımıza karşı kesintiye uğramaması gereken mesuliyetleri var. Bizim vazifemiz ne yapacağımızı anlatmak kadar, göreve gelmeden önce kurumun tüm işlerini anlamak, detaylara önceden vakıf olmak. Çünkü 46 tane üretim tesisimiz, ticari hayat ve üretici ortaklarımızın işleri bizim genel kurulumuz var diye durmayacak, işleyişine ara vermeyecek. Ortaklarımız emaneti kime teslim ederse etsin, emaneti teslim alan göreve başladığı gün direksiyona geçecek ve bu arabanın hız kesmeden yoluna devam etmesini, yolcuların ve yükün sağ salim taşınmasını sağlamakla mesul olacak. Yani yolu öğreneyim, koltuğu kendime göre ayarlayayım, aynaları düzelteyim demeye hiçbirimizin vakti yok. Biz araba yol alırken bir şoför değişimi yapacağız. Çünkü bir yarışın içindeyiz ve duracak vaktimiz yok” diye konuştu.


“Bugün Sayın Başkan ile Konya Şeker’in gündemindeki ve nöbet değişiminden sonra da günlük işleyiş içinde yeni nöbetçinin karar vereceği konulardan, uzun vadeli işlere, kurumun stratejileri ile hedeflerine, üretici ortaklarımızın üretimlerini aksatmadan sürdürebilmesi için hemen yapılacaklardan, daha çok üretmeleri için gelecekte yapılacaklara kadar geniş bir çerçevede üretimden taraf iki dost olarak konuştuk” açıklamasında bulunan Taşpınar, şunları kaydetti: “Amacımız, kooperatifimizin genel kurul sonrası durarak zaman kaybetmeden yoluna devam etmesi ve ortaklarımızın daha çok üretmeyi ve daha çok kazanmayı sürdürmesi. Nezaketleri ve verdiği detaylı bilgiler için kendilerine teşekkür ediyorum. 22 yılda kurumumuza ve ortaklarımıza kazandırdığı tesisler ile birlikte üreterek büyüyen ve üreticisine daha çok ürettiren Konya Şeker vizyonu da devralacağımız ve koruyacağımız en değerli emanettir” dedi.


KONUK: GENEL KURUL İÇİN SAHADA ÇALIŞMAK KADAR, KURUMUN İŞLERİNE DE ÇALIŞMAK GENEL KURUL SONRASI HAYATİ ÖNEMDE


PANKOBİRLİK Başkanı Recep Konuk da ziyaret ile ilgili sosyal medyada yaptığı açıklamasında, seçim çalışmalarının yoğunluğuna rağmen kurumun ve üreticinin işlerinin genel kurul sonrası da aksamadan devam etmesi için kurumun gündemindeki konulara tam vakıf olmak için hassasiyet gösteren Taşpınar’a teşekkür ederek şunları söyledi: “Kooperatifimizde nöbete talip olan Özkan Taşpınar ile nöbet mahallinde buluştuk. Bu kez sadece üretimden taraf iki dost olarak değil, mesuliyeti devredecek ve mesuliyeti devralmaya talip iki aile ferdi olarak bir araya geldik. Gün doğmadan başladığımız ve Sayın Özkan Taşpınar’ın talebi üzerine yaptığımız çalışma toplantısının amacı nöbet değişiminin ortaklarımızın işini ve ticaretini aksatmamasıydı. Sayın Taşpınar’a, genel kurul için sahada çalışmak kadar kurumun işlerine de çalışmanın genel kurul sonrası için hayati önemine inanarak gerçekleştirdikleri ziyaret ve seçim çalışmalarından feragat edip kurumun her işine her detayına kadar hâkim olmak için gösterdiği hassasiyet için teşekkür ediyor, başta üretici ortaklarımız, kurumumuz, çalışanlarımız, Konya ve ülkemiz tarımı ile Konya ve ülkemiz ekonomisi için hayırla anılacak işler yapmak kime nasip olacaksa göreve talip olan arkadaşlarımızdan Rabbimin emaneti taşımayı ona nasip etmesi temennisiyle, Sayın Özkan Taşpınar’a ve tüm adaylara başarılar diliyorum.”

HABER YORUMLARI
  1. Henüz yorum yapılmamış.
    İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.