Konya
°C
Yeni Meram
17.06.2021 14:54

Konya Spor Lisesi öğrencilerinden Başkan Pekyatırmacı'ya ziyaret

Konya Spor Lisesinde eğitim görüp ulusal ve uluslararası müsabakalarda farklı branşlarda derece elde eden öğrenciler, Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı Bey'i ziyaret etti.

A+
A-
17.06.2021 14:54
17.06.2021 15:01
0
2236
ABONE OL

Ziyarette, başarılı sporcularla tek tek sohbet ederek tanışan Başkan Pekyatırmacı, başarılı sporcuları tebrik ederek onlara hediyeler verdi. Başarılarının devam etmesi ve yeni başarılara imza atmaları için desteklerinin her zaman devam edeceğini belirtti. Selçuklu ilçesinde yapımı devam eden Sporcu Eğitim Merkeziyle ve Spor Salonlarıyla sporcuların her zaman yanında olduğunu belirten Ahmet Pekyatırmacı, sporculara yapılan yatırımların mutlaka karşılığını göreceğini, bu sebeple bu alanda yapılan yatırımların daha da artacağını belirtti.

Ziyarette İsviçre'de düzenlenen Başkanlık Dünya Kupası Üçüncüsü olan Taekwondo Millî Sporcusu Selenay Güçlüefe, Uluslararası Open Kickboks Turnuvasında Avrupa İkincisi olan Faruk Yıldız, 2019 yılında Bodrum'da düzenlenen Türkiye Şampiyonasında Türkiye İkincisi olan Konya Spor Lisesi Futbol Takımı oyuncusu Millî Sporcu Abdulsamet Kaya, 2019 yılında Samsun'da düzenlenen Genç Kızlar Ragbi Türkiye Şampiyonasında Türkiye İkincisi Ragbi Kız Takımı sporcusu Hilal Gündüz, Çim Hokeyi Millî Sporcu ve Selçuklu Belediyespor Kulübü oyuncusu Serkan Demirci, Wushu Milli Sporcusu ve Selçuklu Belediyespor Kulübü oyuncusu Balkan Şampiyonu Irmak Koçak ve Wushu Milli Sporcusu ve Selçuklu Belediyespor Kulübü oyuncusu Balkan İkincisi Nehir Koçak yer aldı.

Başarılı sporculara ziyaret sırasında Okul Müdürü Veysel Dudu ve Beden Eğitim Öğretmeni Ayça Yerlikaya da eşlik etti.


Spor Lisesi Müdürü Veysel Dudu, sporun ve sporcunun her daim yanlarında olduklarından ve  Konya Spor Lisesine olan desteklerinden dolayı Selçuklu Belediyesine ve başkan Pekyatırmacı'ya her zaman minnettar olduklarını belirtti. 

HABER YORUMLARI
  1. Henüz yorum yapılmamış.
    İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.