Konya
°C
Yeni Meram
26.07.2024 15:10

Konya tam bir futbol şehri

Konyaspor’un yeni transferi Yusuf Erdoğan, “Konyaspor her zaman ligde ilk 5 içinde olmuş, kupalar kazanmış bir takım. Konya tam bir futbol şehri. Takımda mükemmel bir arkadaş ortamı var. Lige iyi başlamak ve adım adım giderek önümüze hedef koymak istiyoruz” dedi

A+
A-
26.07.2024 15:10
26.07.2024 15:14
0
607
ABONE OL


KONYASPOR’UN yeni transferlerinden Yusuf Erdoğan, Slovenya kampında hazırlık süreci ile yeşil-beyazlı takıma transferiyle ilgili açıklamalarda bulundu. Birçok yerden transfer teklifi aldığını belirterek sözlerine başlayan tecrübeli kanat futbolcusu şöyle konuştu. “Birçok yerden transfer teklifi almıştık. Ancak, Konyaspor özelinde şöyle bir parantez açmalıyım. Her zaman ligde ilk 5 içinde olmuş, kupalar kazanmış ve bir futbol şehri Konya. İyi bir taraftar potansiyeli olan, tüm maçlarını full seyirciye oynayan bir camia Konyaspor. Yönetimle de ilk görüşmemizde baya bir pozitif yaklaşım almıştım. Daha sonra hocamızla da konuştuktan sonra daha fazla başka yerlerle macera aramayı gerek olmadığını düşündüm. Ailecek de böyle bir karar aldık”.

“ÇOK güzel bir ortam var takımda, yerlisinden yabancısına kadar hocalarla birlikte inanılmaz bir takım arkadaşlığı var. Zaten hocalarımızla eskiden de karşılıklı oynamışlığımız var, eski dostluklarımız da var. O yüzden kendileri de futbolu yakın zamanda bıraktıkları için bize hem profesyonel, hem de arkadaş gibi davranıyorlar. Lige galibiyetle başlamak istiyoruz. Sonrasında evimizde güzel bir maç var. Konya’daki sezonu Galatasaray ile açacağız. Eğer ilk maçtan galibiyetle dönebilirsek, Galatasaray maçında hepimizi güzel bir futbol şöleni bekliyor bizleri. Benim de oynadığım zamanlarda da Konyaspor zor bir deplasman olmuştur, o yüzden tekrar Konyaspor deplasmanını zor bir hale getirmek istiyoruz, buradan puan çıkarmanın zor olacağını göstermek istiyoruz. İyi futbol ve iyi sonuçlar alarak, yavaş yavaş kendimize güzel hedefler koymayı istiyoruz”. 

HABER KAYNAĞI : HABER MERKEZİ
HABER YORUMLARI
  1. Henüz yorum yapılmamış.
    İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.