Konya
°C
Yeni Meram
18.07.2024 14:38

Konya TEDEM'den YKS başarısı

2024 YKS’ de TEDEM Koleji Anadolu ve Fen Lisesi öğrencilerinden Atahan Tokat, Türkiye genelinde 63. Mustafa Alp Mutlu ise 113. Oldu.

A+
A-
18.07.2024 14:38
18.07.2024 14:40
0
471
ABONE OL

TEDEM Koleji’nin Anadolu ve Fen Lisesi öğrencileri, 2024 Yükseköğretim Kurumları Sınavı’nda(YKS) ve Millî Savunma Üniversitesi sınavında gösterdikleri başarılarla dikkat çekiyor. Okulun disiplinli ve özverili eğitim anlayışı, öğrencilerin bu başarılarına tesadüf olarak değil, emek ve çabalarının bir sonucu olarak yansıdı.


YKS’ deki başarılarından dolayı öğrencileri kutlayan TEDEM Eğitim Kurumları Kurucusu ve Yönetim Kurulu Başkanı Teoman Yılmaz, “2024 YKS’ de başarılı olan öğrencilerimizden Atahan Tokat ve Mustafa Alp Mutlu’yu kutluyorum. Bundan sonraki eğitim hayatlarında başarılar diliyorum. Okulumuzda öğrencilerimiz istikrarlı ve hedef odaklı bir çalışmayla bu başarıyı elde ettiler. Bu başarıda emeği geçen öğrencilerimizin ailelerine, okul idarecilerimize ve öğretmenlerimizi çok teşekkür ediyorum” dedi.


Öğrencilerimizin disiplinli çalışmaları başarıyı getirdi


Okul Müdürü Hayriye Nur Yılmaz öğrencilerinin disiplinli çalışmasının başarıyı getirdiğini belirterek, “Öğrencilerimizin öğretmenlerimizle birlikte istikrarlı çalışmalarıyla ve öğrenmeye olan tutkularıyla, YKS’ de başarılı oldular. 2024 YKS’ de TEDEM Koleji öğrencilerimizden Atahan Tokat Türkiye genelinde 63. Olurken, öğrencimiz Mustafa Alp Mutlu ise 113. olarak büyük bir başarı elde ettiler. Bu başarıları bizleri sevindirirken, emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Yine öğrencimiz Mustafa Alp Mutlu Millî Savunma Üniversitesi sınavında Sayısal alanda Türkiye genelinde 119. sırada yer aldı. Okulumuz öğrencilerinden oluşan başarı listesi büyümeye devam ederken, TEDEM Koleji Anadolu ve Fen Lisemiz, planlı, istikrarlı ve özverili çalışmasıyla adından sıkça söz ettirmektedir” diye konuştu.

HABER KAYNAĞI : HABER MERKEZİ
HABER YORUMLARI
  1. Henüz yorum yapılmamış.
    İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.