Olay, Konya’nın yunak ilçesinde kurulan semt pazarında meydana geldi. İddiaya göre, Avrupa’dan izne gelen gurbetçi vatandaş alışveriş için pazara çıktı.
Bu sırada çantasında bulunan 26 bin Euro ile 40 bin TL çalındı. Gurbetçi vatandaşın ihbarı üzerine harekete geçen ekipler şahısların 09 AAE 787 plakalı araçla kaçtığını belirleyen ekipler ardından Plaka Tanıma Sistemi (PTS) üzerinden aracın Afyonkarahisar’a gittiğinin belirlenmesi üzerine Afyonkarahisar İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri bilgilendirildi.
Aracı takibe alan polis ekipleri ardından farklı suçlardan da aranmaları olan 5 kişinin bulunduğu otomobili Organize Sanayi Bölgesi kavşağında durdurdu. Ekipler sonrasında 5 kişiyi gözaltına alarak, Yunak İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerine teslim etti.
Konya Emniyetinden çocuklara eğlenceli eğitim
1
MSB: Son bir haftada, Irak’ın kuzeyindeki barınma alanlarından kaçan 3 PKK’lı terörist teslim oldu
97405 kez okundu
2
Ankara’da eski eşinin arkadaşını öldüren zanlı yakalandı
80584 kez okundu
3
Kontrolden çıkan otomobil bariyerlere saplandı: 2 ağır yaralı
73875 kez okundu
4
Adana’da kaybolan 7 yaşındaki çocuğu arama çalışmaları sürüyor
72142 kez okundu
5
Şehit Önder Özen’in ailesine verdiği evi yenileme sözünü devlet gerçekleştirecek
68084 kez okundu
6
Alkollü ve ehliyetsiz sürücüden gazeteciye “Öldürürüm” tehdidi
61372 kez okundu