Konya
°C
Yeni Meram
11.08.2023 14:50

Konyaspor'da Fatih Özgökçen'den önemli açıklamalar

KONYASPOR, Süper Lig'de sezonu İstanbulspor maçıyla açacak. İlk maç öncesi Başkan Fatih Özgökçen önemli açıklamalarda bulundu. Özgökçen, 1922 Konyaspor'un satılacağını söylerken Konyaspor Basketbol'un satışının gündemde olmadığını ifade etti. Kombine biletlerinde indirim yapılmayacağını ifade eden Başkan Özgökçen, transferinden vazgeçilen Morutan ve diğer transferler çalışmalarına değindi.

A+
A-
11.08.2023 14:50
11.08.2023 16:40
0
1608
ABONE OL


Olağanüstü genel kurulda belirlenen yeni yönetim kurulu üyeleriyle birlikte düzenlenen basın toplantısında Konya basını ile bir araya gelen Konyaspor Başkanı Fatih Özgökçen önemli açıklamalarda bulundu. “Konyaspor’un daha iyi olması için elimizden gelen tüm çabayı bundan sonra göstermeye devam edeceğiz.” diyen Özgökçen, Konyaspor'un menfaati olduğu zaman her futbolcunun satılabileceğinin altını çizdi.

1922 SATILACAK!

1922 Konyaspor'un satılacağını söyleyen Özgökçen, "Büyük ihtimalle 1922 Konyaspor'u satacağız takipleri var. Kulüp menfaatine olumlu kararı yönetim kurulu üyelerimiz ile birlikte vereceğiz" ifadesini kullandı.

KONYASPOR BASKET'İN SATILACAĞI İDDİASI
“Konyaspor bu şehrin markası diyoruz ama yeterince ilgi gösterilmiyor. Basketbol ve futbol maçlarına katılım oranını görüyoruz.” diyen Özgökçen, basketbol takımımızın satışı gibi bir görüşmenin olmadığını söyledi.Takımın yalnız kaldığına dikkat çeken Başkan Özgökçen, “Kazandığımız zaman mutlu oluyoruz ama kaybettiğimiz kimse arkanızda durmuyor.” şeklinde sitem etti.

KOMBİNE FİYATLARINDA İNDİRİM YOK
Özgökçen "Kombine fiyatlarında indirim yapılmayacak. Ayrıca kombine sahiplerine haksızlık yapmamak adına maç biletleri de düşmeyecek. İstanbulspor maçı dikkate alınarak belirlenecek. Bazı maçlarda da fiyatlar artacak" dedi.

MORGAN'IN AYRILMA SEBEBİ AİLEVİ
Morgan Schneiderlin tamamen ailevi sebeplerden dolayı takımdan ayrıldı. Kafası burada olmayacağından dolayı bize de çok katkısı olmayacağına kanaat getirdik. Türkiye’de başka bir takımda oynamacağına yönelik taahhüt verdi

MORUTAN TRANSFERİNDEN VAZGEÇİLDİ
Konyaspor Başkanı Fatih Özgökçen, basın toplantısında yaptığı açıklamada Morutan’dan vazgeçtiklerini ifade etti Başkan Özgökçen yaptığı açıklamada, “Morutan ismi ile çok ciddi bir şekilde ilgilendik. Önemli bir mesafe de kat ettik. Ancak daha sonra farklı isteklerin olması nedeniyle transferden vazgeçtik.”şeklinde konuştu.

UCHE'NİN SÖZLEŞMESİ FESHEDİLDİ
Özgökçen, toplantıda ayrıca Uche Ikepazu'nun sözleşmesinin feshedildiğini açıkladı. Özgökçen “Uche artık Konyaspor’un oyuncusu değildir. Yeşil beyazlı kulüpte kabul edilmeyecek hareketlerde bulundu. Zaten sözleşmesini feshedecektik bu da sebep oldu.” dedi.

2 TRANSFER BİTME AŞAMASINDA
Çaykur Rizespor'a transfer olmaktan son anda vazgeçen Adil Demirbağ'ın TÜMOSAN Konyaspor'da devam edeceğini açıklayan Başkan Özgökçen, bitme aşamasında olan iki transferin durumunun cumartesi günü belli olacağını kaydetti. HÜSEYİN AVNİ UĞUR


 

HABER YORUMLARI
  1. Henüz yorum yapılmamış.
    İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.