Konya
°C
Yeni Meram
27.10.2023 11:58

Konyaspor'da listeye Hakan Keleş de girdi

Teknik direktör arayışlarını sürdüren Konyaspor yönetimi, Hakan Keleş ile bugün Konya’da masaya oturacak. Şartlarda anlaşılırsa sözleşme imzalanacak

A+
A-
27.10.2023 11:58
27.10.2023 12:00
0
386
ABONE OL


KONYASPOR’da teknik direktör arayışları devam ediyor. Sırp teknik adam Aleksander Stanojevic ile yolların ayrılmasının ardından kolları sıvayan yeşil-beyazlı yönetim, yerli ve yabancı birçok ismi gündemine aldı.

İlk olarak Aykut Kocaman ve Sergen Yalçın’ı takımın başına getirmek isteyen ancak daha sonra rotayı Dirk Kuyt ve Ersan Parlatan’a çeviren yeşil-beyazlılarda, son olarak listeye Hakan Keleş’in girdiği öğrenildi. Alınan bilgiye göre Hakan Keleş’in bugün Konya’ya geleceği ve yönetimle masaya oturacağı ifade edildi.

Yapılacak görüşmede tarafların anlaşması halinde bugün sözleşme imzalanabileceği de gelen bilgiler arasında. 51 yaşındaki teknik adam Hakan Keleş, Süper Lig’de geçtiğimiz sezon Giresunspor’u çalıştırmıştı. Hakan Keleş, 2018'de teknik direktörlüğe Sivasspor’da başlamış, 2020'de Giresunspor'a giderek Karadeniz ekibinde görev yapmıştı.

Ayrıca Konyaspor yönetimi, bu ismin yanı sıra daha önce gündeme gelen Dirk Kuyt, Ersan Parlatan ve birçok isimle temaslarını sürdürürken, yeni teknik adamın Adana Demirspor maçına yetişmesi için yoğun mesai harcıyor. *HÜSEYİN TURGUT

HABER YORUMLARI
  1. Henüz yorum yapılmamış.
    İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.