Konya
°C
Yeni Meram
12.01.2022 16:31

Konyaspor'da Serdar Gürler Başakşehir yolcusu!

KONYASPOR’da, Serdar Gürler şoku yaşanıyor. Dün Ahmet Çalık’ın vefatıyla sarsılan yeşil-beyazlılara bir darbe de Serdar Gürler vurdu.

A+
A-
12.01.2022 16:31
12.01.2022 17:00
0
6343
ABONE OL

KONYASPOR’da, Serdar Gürler şoku yaşanıyor. Dün milli futbolcu Ahmet Çalık’ın vefatıyla sarsılan yeşil-beyazlılara bir darbe de Serdar Gürler vurdu.

Yeşil-beyazlı oyuncu, sözleşmesindeki serbest kalma maddesini kullanarak, Başakşehir ile masaya oturdu. Alınan bilgiye göre Serdar Gürler ile Başakşehir yönetimi bugün öğleden sonra Konya’da bir araya geldi. Görüşme gazetemiz baskıya girdiği saatlerde de devam etti. 

Tarafların anlaşmak üzere olduğu ve Başakşehir Kulübü’nün 12 milyon 500 bin TL serbest kalma bedelini Konyaspor Kulübü’ne yatırması halinde Serdar Gürler’in Başakşehir ile sözleşme imzalayacağı öğrenildi.

Bu gelişme üzerine Konyasporlu taraftarlar sosyal medyadan Serdar Gürler’i eleştiri yağmuruna tutarken, “Böyle bir durumda bırakıp gitmek sana yakışmadı, böyle vefasızlık olmaz, biz bir takımız 28 kişiden oluşuruz. Sadece 1 kişiden değil. Biz bu günlere de Serdar var diye gelmedik. Hiçbir önemi yok. Yine kazanan Konyaspor olacaktır. Serdar, güvenin karşılığını ihanet ile ödedi” gibi paylaşımlarda bulunarak sert bir dille eleştirdiler. Öte yandan Konyaspor’da Ekuban transferinde yaşanan üzücü olay nedeniyle durdurulan görüşmeler bugün yeniden başlayacak. Ayrıca yeşil-beyazlılarda, stoper mevkisine de bir takviyenin yapılacağı öğrenildi. *HÜSEYİN TURGUT

HABER YORUMLARI
  1. Henüz yorum yapılmamış.
    İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.