Konya
°C
Yeni Meram
29.06.2024 00:28

KONYASPOR'DA TATİL BİTİYOR

Konyaspor uzun tatil sona eriyor. Hafta sonu Konya’ya gelecek olan yeşil-beyazlı futbolcular, 1 Temmuz Pazartesi günü Kayacık Tesislerinde toplanacak ve 2024-2024 sezonunu açacak. 2. etap hazırlıkları 8-19 Temmuz tarihleri arasında Kayseri Erciyes’te yapılacak

A+
A-
29.06.2024 00:28
28.06.2024 14:30
0
300
ABONE OL


KONYASPOR’DA futbolculara verilen uzun tatil sona eriyor. Süper Lig’de 26 Mayıs Pazar günü iç sahada oynanan Galatasaray maçının ardından izine ayrılan yeşil-beyazlı futbolcular hafta sonu Konya’ya gelecekler. Anadolu Kartalı, 1 Temmuz Pazartesi günü akşam saatlerinde Kayacık Tesislerinde toplanacak ve 2024-2025 sezonunun hazırlıklarına start verecek. Kayacık Tesislerinde gerçekleştirilecek ilk etap idmanları 6 Temmuz Cumartesi günü tamamlanacak. İlk etap çalışmaları kapsamında ayrıca futbolcuların sağlık kontrolleri de yapılacak. Yeşil-beyazlı futbolcular bir günlük dinlenmenin ardından ise ikinci etap çalışmalarını gerçekleştirmek üzere 8 Temmuz Pazartesi günü Kayseri Erciyes’te kampa girecek.

ERCİYES Yüksek İrtifa Kamp Merkezinde gerçekleştirilecek ikinci etap çalışmaları 19 Temmuz Cuma günü sona erecek. Konyaspor bu hazırlık kampında ise bir hazırlık maçı oynayacak. Alınan bilgiye göre Anadolu Kartalı, Erciyes’te 18 Temmuz Perşembe günü Hollanda ekibi Almere City ile hazırlık maçında karşılaşacak. Konyaspor’da ikinci etabın ardından futbolculara kısa süreli izin verilecek ve ardından yurt dışı kampı başlayacak. Üçüncü etap hazırlıkları için Slovenya’da kamp yapmayı planlayan Konyaspor, burada idmanların yanı sıra hazırlık maçlarına da ağırlık verecek. 22 Temmuz Pazartesi günü başlaması planlanan Slovenya kampıyla ilgili otel yetkilileri ile temaslar sürerken, kamp yeriyle ilgili ufak bir pürüzün olduğu ancak sorunun çözüleceği ve yeşil-beyazlı temsilcimizin üçüncü etap çalışmalarını Slovenya’da yapacağı öğrenildi.

KONYASPOR, Slovenya’daki ilk hazırlık maçında 24 Temmuz Çarşamba günü Hırvatistan takımı HNK Gorica ile karşılaşacak. Bu maçın haricinde 3 hazırlık maçının daha oynanması bekleniyor. Bu maçlardaki rakipler de netleştikçe spor kamuoyuna duyurulacak. 2019 yılından sonda ilk kez yurt dışında kamp yapacak olan Anadolu Kartalı’nın Slovenya kampı ise 2 Ağustos Cuma günü tamamlanacak. Yeşil-beyazlılar kısa izin sonrasında da Süper Lig’in ilk haftasında oynayacağı maçın hazırlıklarına Kayacık Tesislerinde başlayacak. Öte yandan Konyaspor’da Erciyes kampına çok sayıda genç futbolcunun da götürüleceği ve Teknik Direktör Ali Çamdalı’nın kamp sonrası vereceği rapora göre bazı isimlerin kadroda tutulacağı öğrenildi. Süper Lig’de 2024-2025 sezonu ise 9-12 Ağustos tarihleri arasında oynanacak maçlarla başlayacak. 

HABER KAYNAĞI : yenimeram.com.tr (Hüseyin Avni UĞUR)
HABER YORUMLARI
  1. Henüz yorum yapılmamış.
    İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.