Konya KAPALI 21°
  • Adana
  • Adıyaman
  • Afyonkarahisar
  • Ağrı
  • Amasya
  • Ankara
  • Antalya
  • Artvin
  • Aydın
  • Balıkesir
  • Bilecik
  • Bingöl
  • Bitlis
  • Bolu
  • Burdur
  • Bursa
  • Çanakkale
  • Çankırı
  • Çorum
  • Denizli
  • Diyarbakır
  • Edirne
  • Elazığ
  • Erzincan
  • Erzurum
  • Eskişehir
  • Gaziantep
  • Giresun
  • Gümüşhane
  • Hakkâri
  • Hatay
  • Isparta
  • Mersin
  • istanbul
  • izmir
  • Kars
  • Kastamonu
  • Kayseri
  • Kırklareli
  • Kırşehir
  • Kocaeli
  • Konya
  • Kütahya
  • Malatya
  • Manisa
  • Kahramanmaraş
  • Mardin
  • Muğla
  • Muş
  • Nevşehir
  • Niğde
  • Ordu
  • Rize
  • Sakarya
  • Samsun
  • Siirt
  • Sinop
  • Sivas
  • Tekirdağ
  • Tokat
  • Trabzon
  • Tunceli
  • Şanlıurfa
  • Uşak
  • Van
  • Yozgat
  • Zonguldak
  • Aksaray
  • Bayburt
  • Karaman
  • Kırıkkale
  • Batman
  • Şırnak
  • Bartın
  • Ardahan
  • Iğdır
  • Yalova
  • Karabük
  • Kilis
  • Osmaniye
  • Düzce
a
TORKU BİSKÜVİ

Konyaspor’da transferler bekleniyor

Konyaspor’da kadroya yapılacak takviyeler için transfer çalışmaları tüm hızıyla devam ederken, hareketliliğin bu hafta artması bekleniyor. Temsilcimizde forvete ve orta sahaya 2’şer, kanat mevkisine de 1 transfer yapılması düşünülüyor

KONYASPOR’da bir yandan lig hazırlıkları devam ederken, diğer yandan ise kadroya yapılacak takviyeler için girişimler devam ediyor. Yeşil-beyazlı transfer komitesi hafta sonu da listedeki isimlerle görüşmelerini sürdürürken, henüz imza aşamasına gelinen bir futbolcu ön plana çıkmadı. Orta sahaya düşünülen Soner Aydoğdu’nun Göztepe’ye gitmesiyle rotayı diğer futbolculara çeviren yeşil-beyazlılar, forvet mevkisine yapılacak yerli ve yabancı futbolcu takviyesi için de birçok ismi gündeme aldı. Harcama limiti nedeniyle transferde ince eleyip sık dokuyan Konyaspor’da, bu hafta içinde transfer hareketliliğinin artması bekleniyor.

ANADOLU Kartalı’nda şu ana kadar sadece iç transferde 2, dış transferde ise 1 isim ile anlaşma yapıldı. Sözleşmeleri sona eren ancak yeşil-beyazlı ekibin teknik patronu Bülent Korkmaz’ın yeniden kadroda düşündüğü stoperler Ali Turan ve Uğur Demirok ile yeni sözleşme imzalayan Konyaspor, dış transferde ise tek imzayı B.B. Erzurumspor’dan ayrılan Boşnak file bekçisi İbrahim Sehic’e attırdı. Teknik Direktör Bülent Korkmaz’ın raporuna göre; 2 forvet, 1 kanat ve 2 orta saha oyuncusunun kadroya dahil edilmesi düşünülüyor. Savaş Polat’ın performansına göre bu takviyelere sağ bek de eklenebilir.




DIŞ transferde en az 5 transfer daha düşünülürken, ligin başlamasına 26 gün kalması nedeniyle Konyasporlu taraftarlar bir an önce imzaların atılmasını istiyorlar. Öte yandan temsilcimizde bazı isimler de yeşil-beyazlı takımla anılıyor. Gaziantep Futbol’dan ayrılan ve bonservisi Shakhtar Donetsk’te olan forvet Kayode ile Fenerbahçe’den ayrılmayı düşünen orta saha futbolcusu Tolgay Arslan’ın Konyaspor’un gündemine girdiği iddia edildi. Öte yandan transferde isimleri başka takımlarla anılan Serkan Kırıntılı ve Ömer Ali Şahiner için de herhangi bir gelişme yaşanmadı. Takımdan gönderilmesi düşünülen Hurtado’nun durumu da belirsizliğini koruyor.

HÜSEYİN TURGUT

0 0 0 0 0 0
YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

1922 Konyaspor TFF’yi bekliyor

HIZLI YORUM YAP

0 0 0 0 0 0

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.