Konya
°C
Yeni Meram
19.09.2024 00:11

KONYASPOR, EVİNDE GALİBİYETE HASRET!

Konyaspor’da zorlu Sivasspor maçının hazırlıkları sürüyor. Bu sezon evinde henüz galibiyet alamayan yeşil-beyazlılar, cumartesi günkü maçı kazanarak bu istatistiğe son vermek ve çıkışa geçmenin hesaplarını yapıyor. Temsilcimiz, iç sahada 4 aydır kazanamıyor

A+
A-
19.09.2024 00:11
18.09.2024 14:12
0
239
ABONE OL


TÜMOSAN Konyaspor’da, zorlu Sivasspor maçı hazırlıkları sürüyor. Salı günü topbaşı yapan ve günü çift idmanla değerlendiren Anadolu Kartalı, dün gerçekleştirdiği idmanla çalışmalarına devam etti. Yeşil-beyazlılar bugün yapılacak antrenmanda ise taktik deneyecek. Antrenmanlar neşeli geçerken, camia Sivasspor maçı öncesinde kenetlendi. Samsunspor galibiyetiyle kendine gelen ve 3 maçlık kazanamama serisini bitiren Konyaspor, cumartesi günkü maçı kazanarak iç sahadaki 3 puan hasretine son vermeyi hedefliyor. Yeşil-beyazlılar, ligde 4 aydır evinde maç kazanamazken, bu istatistiğe Sivasspor karşısında son vermek istiyor. İç sahada en son galibiyetini geçen sezonun 36. haftasında 12 Mayıs tarihinde Samsunspor’a karşı 3-0’lık skorla elde eden Anadolu Kartalı, sonrasında çıktığı 3 iç saha maçında 2 mağlubiyet ve 1 beraberlik elde etti.

ZORLU karşılaşmanın bilet satışları da sürüyor. Bilet fiyatlarında değişiklik yapılmadı ve Kayserispor maçındaki tarife uygulandı. Fiyatlar 100 ile bin 750 TL arasında değişiyor. Sivasspor taraftar ise kendilerine ayrılan biletleri 130 TL ödeyerek satın alabilecek. Öte yandan Konyaspor’un Teknik Direktörü Ali Çamdalı, kadro derinliği ile ilgili açıklamalarda bulundu. Samsunspor karşılaşmasına ilk 11’de başlayan Riechedly Bazoer’in performansına vurgu yapan Çamdalı şöyle konuştu. “Bazoer bize güven verdi, buna ihtiyacımız vardı. Gayet iyi performans sergileyen arkadaşlar vardı ama Bazoer; savunmada, tecrübe anlamında ve özgüven anlamında çok iyi işler yaptı. Kendisini tebrik ediyorum. Oyuna sonradan attığımız Kramer ve Keyta da mücadele anlamında her şeylerini verdiler”.

“OYNAMAK için çok müsait bir ortam yoktu. Hem hava anlamında hem de zemin anlamında. Çok kötü bir zeminde oynandı karşılaşma. Bunları bir kenara bırakırsak bütün sonradan giren arkadaşları, oynamayan ilk 11 başlayan tüm arkadaşların desteğine minnettarım. Takım olma olgusunda uyum sürecini en az zararla atlatmaya çalışıyoruz. Aynı yolda ilerliyoruz umarım böyle devam ederiz”. Forma rekabetinin arttığını kaydeden Ali Çamdalı, “Geçen maç ile bu maçta oyuna sonradan girenler farklı oldu. Kadro derinliği muhakkak ki bizim için bir avantaj. Hem benim için hem de takım içinde. Bu rekabet ortamı bütün futbolcuları kamçılar. Rekabet ortamı olmadan gelişemezsiniz. Bu konuda bütün arkadaşlar özveriyle çalışıyorlar. Buna ihtiyacımız var. Konyaspor'un da buna ihtiyacı var. Rekabet ederek ve iyi sonuçlar alarak yolumuza devam etmek istiyoruz” dedi. 

HABER KAYNAĞI : yenimeram.com.tr (Hüseyin Avni UĞUR)
HABER YORUMLARI
  1. Henüz yorum yapılmamış.
    İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.