Konya
°C
Yeni Meram
30.11.2021 01:50

Konyaspor fırsatı değerlendiremedi

Konyaspor, Gaziantep deplasmanında rekoru kaçırdı. Yeşil-beyazlılar, kırmızı-siyahlı takım karşısında kazanması halinde Süper Lig tarihinde ilk kez 5 maçlık galibiyet serisi yakalayacaktı. Ancak Anadolu Kartalı evine puansız dönerek bu rekoru kırma fırsatını kullanamadı

A+
A-
30.11.2021 01:50
29.11.2021 15:51
0
571
ABONE OL


SÜPER Lig’de 4 maçlık galibiyet serisini Gaziantep deplasmanında sonlandıran İttifak Holding Konyaspor, ayağının tozuyla Ziraat Türkiye Kupası 4. Turu’nda 2. Lig ekibi Vanspor FK ile oynayacağı maçın hazırlıklarına başladı. Yeşil-beyazlı temsilcimiz Koyuncu Grup Kayacık Tesisleri'nde dün öğleden sonra toplanırken, Teknik Direktör İlhan Palut yönetiminde çalıştı. Antrenmanda, Gaziantep Futbol Kulübü maçında forma giyen futbolcular yenilenme çalışması yaparken, diğer futbolcular ise ısınma hareketleri ve pas çalışmalarının ardından, taktik antrenmanı yaptı. Konyaspor’da hedef kupada rakibini yenerek bir üst tura yükselmek.
Ayrıca Vanspor FK ile oynanacak karşılaşmanın biletleri satışa çıktı. MEDAŞ Konya Büyükşehir Stadı'nda 2 Aralık Perşembe günü saat 19.00’da başlayacak karşılaşmanın biletleri 30-20-10 TL’den satılıyor.

ÖTE yandan Konyaspor, Gaziantep deplasmanında rekoru kaçırdı. Yeşil-beyazlı temsilcimiz, kırmızı-siyahlı takım karşısında kazanması halinde Süper Lig tarihinde ilk kez 5 maçlık galibiyet serisi yakalayacaktı. Ancak Anadolu Kartalı evine puansız dönerek bu rekoru kırma fırsatını kullanamadı. Ayrıca yeşil-beyazlılar, Gaziantep FK karşısında da Süper Lig’de yine kazanamadı. Anadolu Kartalı, kırmızı-siyahlı takımı TFF 1. Lig’de mağlup ederken, Süper Lig’de oynadığı 5 maçı da kazanamadı. Gaziantep yenilgisiyle Konyaspor’un 4 maçlık galibiyet serisi de sona erdi.

KONYASPOR bu mücadele öncesinde en son Galatasaray’a deplasmanda mağlup olmuş ardından oynadığı Kayserispor, Fenerbahçe, Göztepe ve Çaykur Rizespor müsabakalarından galip ayrılmıştı. Ayrıca Anadolu Kartalı, Gaziantep deplasmanında bu sezon bir ilki yaşadı. Konyaspor, Süper Lig’de bu sezon ilk penaltısını Gaziantep deplasmanında kazandı. Yeşil-beyazlı ekip, önceki haftalarda hiç beyaz noktaya gidememişti. Karşılaşmanın başında kazanılan penaltıyı Brezilyalı sol bek Guilherme Sitya, düzgün bir vuruşla gole çevirdi. Yeşil-beyazlılar gelecek hafta sahasında Yeni Malatyaspor ile karşı karşıya gelecek. *HÜSEYİN TURGUT
---------------------------------------------------

HABER YORUMLARI
  1. Henüz yorum yapılmamış.
    İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.