Konya
°C
Yeni Meram
17.10.2024 15:32

Konyaspor halkın takımı olsun istiyoruz

İmza günü etkinliğine katılan Konyaspor Başkan Ömer Korkmaz, “Bu tarz organizasyonların sayısını artırmaya gayret edeceğiz. Bize talepler olursa değerlendireceğiz. Konyaspor halkın takımı olsun istiyoruz. Futbolcularımızı erişebilir duruma getirmek istiyoruz” dedi

A+
A-
17.10.2024 15:32
17.10.2024 16:08
0
1338
ABONE OL


*BU ORGANİZASYONLAR ARTACAK
TÜMOSAN Konyaspor Başkanı Ömer Korkmaz, Konya Store'da düzenlenen imza törenine katılırken, basın mensuplarına acıkmalarda bulundu. Yeşil-beyazlılarda Melih İbrahimoğlu, Kramer ve Ndao, Konya Store stadyum şubesinde düzenlenen imza töreniyle taraftarla buluştu ve imza dağıttı. Konyasporlu nesillerin yetişmesi adına bu tarz etkinliklerin devam edeceğini kaydeden Başkan Ömer Korkmaz, “Bu tarz organizasyonların sayısını artırmaya gayret edeceğiz. Bize talepler olursa da değerlendireceğiz. Konyaspor halkın takımı olsun istiyoruz. Taraftarın da yoğun ilgisi var. Futbolcularımızı erişebilir duruma getirmek istiyoruz. Belki de böyle bir organizasyonları çoğaltarak Konyasporlu nesilleri daha fazla yetiştirebiliriz ve genç nesillere Konyaspor sevgisini aşılayabiliriz diye düşünüyorum. Sadece bizim yaptığımız organizasyonlar diye buradan da seslenmiş olalım bizlere gelecek her türlü makul organizasyonlara da katılmayı düşünüyoruz” dedi.

*KONYA STORE KÂR ETMEYE BAŞLADI
KONYA Store hakkında da açıklama yapan Konyaspor Başkanı Ömer Korkmaz, “Konya Store Konyaspor’un marka değeri olarak çok önemli bir organizasyon. Ama bizim baktığımızda yıllardır, store mağazaları kar eden bir kuruluş olmamış. Çünkü bu da ilgi azlığından. Sürümün çok olması gerekiyor. Bu sezon itibariyle kendi kendini çeviren hatta ufak ufak kara geçmiş bir organizasyon. Bizim gibi kulüpler bu işler çok büyük karlar beklemez. Bu biraz aslında kulübün markasını büyütmek amaçlı. Bir taşınmaz söz konusu. Ürün yelpazesi ve çeşitliliği artacak. Daha kaliteli şartlarda hizmet verilecek. Bir tane beyaz gömlek alırken bile bir dünya para ödeniyor. İşin bu taraflarına da talip olan bir store ortaya çıkacak. İnsanlar sadece gömlek almaya geldiğinde yanına da Konyaspor ürünlerinden de alsınlar istiyoruz” dedi.

*YAŞAYAN BİR STADYUM İSTİYORUZ
BAŞKAN Ömer Korkmaz, stadyumun çevresine yapılacak sosyal tesisler konusuna değinerek, projelerin hazır olduğunu ifade etti. Korkmaz, bu konuyla ilgili şunları söyledi, “7 tane projelendirilmiş yer var, şu an talipleri hazır. Ön anlaşma da yapabiliriz. Burada çok ciddi bir prosedür, bürokrasi var. Buralara takılıyoruz. Bundan asla vazgeçmeyeceğiz. Gençlik ve Spor İl Müdürünü bu konuda ziyaret ettim, Büyükşehir Belediyesi de bu desteği sağlayacak. En kısa zamanda bu projeleri hayata geçireceğiz. Yaşayan bir stadyum alanı istiyoruz”. Bilindiği üzere Konyaspor yönetimi yaz aylarında yapılan basın toplantısında stadın altına kafe, market, pastahane ve oyun alanları gibi ticari alanlar açılacağını ve buradan kulübe gelir geleceğini açıklamıştı. 

HABER KAYNAĞI : HABER MERKEZİ
HABER YORUMLARI
  1. Henüz yorum yapılmamış.
    İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.