Konya
°C
Yeni Meram
01.09.2024 14:54

Konyaspor, ışık vermiyor

Konyaspor sahasında karşılaştığı Kayserispor ile golsüz berabere kalarak galibiyet hasretini 3 maça çıkardı. Milli araya moralsiz giren yeşil-beyazlılar, 90 dakika boyunca sergilediği futbolla camiaya hayal kırıklığı yaşatırken, bu sezon evinde henüz 3 puan sevinci yaşayamadı

A+
A-
01.09.2024 14:54
01.09.2024 14:56
0
535
ABONE OL


*HÜCUMDA ‘YOK’LARA OYNADI
TÜMOSAN Konyaspor, sezonun ikinci iç saha maçında da galip gelemeyerek taraftarını üzmeye devam etti. Bir başka deyişle sezona Kasımpaşa galibiyetle giriş yapan Anadolu Kartalı, son 3 maçta aldığı kötü skorların yanı sıra oynadığı futbolla da gelecek haftalar adına tat vermedi. Yeşil-beyazlı temsilcimiz, Süper Lig’in 4. haftasında cumartesi günü konuk ettiği Kayserispor karşısında beklenen futbolu sahaya yansıtamadı ve transfer yasağı nedeniyle kısıtlı kadroyla Konya’ya gelen Kayserispor önünde 1 puana razı olarak, taraftarına ve camiaya büyük bir hayal kırıklığı yaşattı. Anadolu Kartalı’nda 90 dakika boyunca özellikle lider futbolcu eksikliği göze çarparken, rakip kalede pozisyon üretme konusunda büyük sıkıntılar yaşandı.

*İLK YARIDA ETKİSİZ FUTBOL
MAÇIN cumartesi akşamı olmasına karşın tribünlerin büyük bölümü boş kaldı. Konyaspor Teknik Direktörü Ali Çamdalı, stoperde Damjanovic’i kesti ve Bodrum FK maçında riske edilmeyen Uğurcan Yazğılı’ya şans verdi. Konyaspor, müsabaka boyunca iki sağ stoperle oynadı. Anadolu Kartalı, ilk devrede çok kötü futbol sergilerken, taraftarının da tepkisini çekti. Kayserispor ise zaman zaman Konyaspor kalesine tehlikeli geldi. Konyaspor, ilk yarıda sadece Pedrinho’nun frikiğiyle gole yaklaşırken, bu vuruşta kaleci Bilal Bayazıt gole izin vermedi. İlk yarıda gol sesi çıkmadı. Anadolu Kartalı, ikinci devreye daha istekli başladı. Temsilcimiz, ilk devrenin aksine rakip kaleye daha çok gitti ancak pozisyon üretemedi. Teknik Direktör Ali Çamdalı da ilerleyen dakikalarda oyuna hamle yaparak Melih İbrahimoğlu ve Boateng’i sahaya sürdü. Yeşil-beyazlılar, maçın son bölümünü rakip sahada oynasa da aradığı golü bulamadı. Konuk ekip ise ikinci yarıda kontra ataklarla gol aradı ve zaman zaman gole yaklaştı.

*PROTESTO VE İSTİFA SESLERİ
KONYASPOR’UN 86. dakikada direğe takıldı. Soldan Guilherme’nin ortasında arka direkte Uğurcan’ın vuruşu yan direkten dönerken, bu pozisyon Kartal’ın maç boyunca gole en çok yaklaştığı tek an oldu. Kalan dakikalarda gol sesi çıkmadı ve maç 0-0 sona erdi. 4. haftayı 4 puanda kapatan Anadolu Kartalı’nda galibiyet hasreti ise 3 maça çıktı. Yeşil-beyazlılar, milli ara sonrası 5. hafta maçında deplasmanda Samsunspor ile karşılaşacak. Öte yandan maçın son dakikalarında Doğu tribünden ‘Ali Çamdalı’ istifa tezahüratları yapıldı. Maçın ardından bu tezahürata tribünlerin önemli bir kısmı da eşlik etti. Ayrıca yeşil-beyazlı taraftarlar, ilk yarının sonlarına doğru kötü futboldan ötürü takımı ıslıkladı. Taraftarlar bir süre geri pas ve hatalı paslardan sonra takıma tepki gösterdi. Adil Demirbağ ise taraftarlara dönerek ‘Sakin kalalım’ hareketinde bulundu. Guilherme ve Yusuf da yine taraftarları sakinleştirmeye çalıştı. 

HABER KAYNAĞI : yenimeram.com.tr (Hüseyin Avni UĞUR)
HABER YORUMLARI
  1. Henüz yorum yapılmamış.
    İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.