Konya
°C
Yeni Meram
06.12.2023 00:52

KONYASPOR, TUR İÇİN SAHADA

Konyaspor, Türkiye Kupası 4. tur maçında bugün sahasında 2. Lig ekibi Beyoğlu Yeni Çarşı ile karşılaşacak. Medaş Büyükşehir Belediye Stadyumu’nda oynanacak maç saat 15.00’de başlayacak. Yeşil-beyazlılar kazanarak adını bir üst tura yazdırmayı hedefliyor

A+
A-
06.12.2023 00:52
06.12.2023 09:14
0
1737
ABONE OL


TÜMOSAN Konyaspor, Ziraat Türkiye Kupası 4. tur maçında bugün sahasında 2. Lig ekiplerinden Beyoğlu Yeni Çarşı Spor Faaliyetleri ile karşı karşıya gelecek. Medaş Büyükşehir Belediye Stadyumu’nda oynanacak mücadele saat 15.00’de başlayacak. Karşılaşmayı Mardin bölgesi hakemi Yunus Dursun yönetecek. Dursun’un yardımcılığını Serdar Soydan ve Salih Burak Demirel yapacak. Konyaspor, karşılaşmanın hazırlıklarını dün öğleden sonra yaptığı antrenmanla tamamladı ve kampa girerek maç saatini beklemeye başladı. Anadolu Kartalı, bu turdan önce 3. Lig ekibi Tokat Erbaaspor’u eleyerek adını dördüncü tura yazdırmıştı. Yeşil-beyazlı temsilcimiz bugün de rakibi karşısında sürprize izin vermeyerek, bir üst tura yükselmeye hedefliyor.

KONYASPOR Teknik Direktörü Hakan Keleş’in bugünkü maça rotasyonla kadroyla çıkması bekleniyor. Yeşil-beyazlılarda Fransız kaleci Paul Bernardoni yerine genç kaleci Deniz Ertaş'ın forma giymesi yüksem ihtimal olarak gözükürken, savunmada da Ahmet Oğuz’un yerine Cebrail, stoperde de Uğurcan ve Metehan Mert’in ve sol bek de Yasir Subaşı’nın forma giymesi bekleniyor. Anadolu Kartalı’nda orta sahada ise Niko Rak ve Bruno Paz’ın görev alması beklenirken, on numara bölgesinde Yunus Mallı’nın şans bulabileceği ifade edildi. Hücum bölgesinde alternatifi bulunmayan Hakan Keleş'in bugünkü maçta Prip’i forvet olarak değerlendirilebileceği öğrenildi.

TEKNİK patron Hakan Keleş, Alanyaspor maçının ardından yaptığı basın toplantısında Louka Prip'in daha önceki kulübünde santrafor mevkiinde oynadığını ve kendisini o pozisyonda deneyebileceklerini ifade etmişti. Keleş ayrıca genç forvet Emrehan Gedikli'nin antrenman performansından memnun olmadığını da sözlerine eklemişti. Konyaspor’da Sokol Cikalleshi’nin bugünkü maça yedek kulübesinde başlaması bekleniyor. Yeşil-beyazlılarda Gökhan Töre, Muhammet Demir ve Nelson Oliviera sakatlıklarından dolayı karşılaşmada forma giyemeyecek. Ayrıca bugünkü maçı yönetecek Yunus Dursun, kariyerinde bir ilki yaşayacak. 30 yaşındaki A klasman hakemi, Trendyol 1. Lig maçlarında orta hakem olarak düdük çalıyor. Yunus Dursun, ilk kez bir Süper Lig takımının resmi maçını yönetecek ve kendisi adına bir ilki yaşayacak.

ÖTE yandan TFF 2. Lig ekiplerinden Beyoğlu Yeni Çarşı da ilk kez bir Süper Lig takımıyla maç oynayacak olmanın heyecanı yaşıyor. İç saha maçlarını Bayrampaşa Çetin Emeç Stadı’nda oynayan İstanbul ekibi, 2. Lig Beyaz Grup’ta 16 hafta sonunda 14 puanla 13. sırada yer alıyor. Beyoğlu Yeni Çarşı, son 4 maçta 1 beraberlik ve 3 yenilgi alarak kazanamadı. Gol yollarında büyük sorun yaşayan Beyoğlu, oynadığı 15 maçta 13 gol atabildi. Dün Konya’ya gelerek kampa giren İstanbul ekibi, kupada Konyaspor’a sürpriz yaparak moral bulmaya çalışacak. Beyoğlu Yeni Çarşı Spor Faaliyetleri, Türkiye Kupası 3. turunda 1. Lig ekiplerinden Giresunspor’u deplasmanda penaltılarla eleyerek 4. tura yükselmişti. *HÜSEYİN AVNİ UĞUR

HABER YORUMLARI
  1. Henüz yorum yapılmamış.
    İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.