Konya
°C
Yeni Meram
26.06.2024 00:54

KONYASPOR'UN ÖZEL MAÇ TAKVİMİ NETLEŞİYOR

1 Temmuz’da topbaşı yapacak olan Konyaspor’da hem Erciyes, hem de Slovenya kampında yapılacak hazırlık maçı takvimi netleşiyor. Yeşil-beyazlılar, Erciyes kampında tek maç yapacak ve Almere City ile karşılaşacak. Slovenya kampında ise 4 özel maç yapılacak

A+
A-
26.06.2024 00:54
25.06.2024 15:00
0
928
ABONE OL


1 TEMMUZ’DA topbaşı yapacak olan Konyaspor’da hem Kayseri Erciyes, hem de Slovenya kampında yapılacak hazırlık maçları netleşmeye başladı. Yeşil-beyazlılar, Erciyes kampında tek maç oynayayacak ve Almere City ile karşılaşacak. Slovenya kampında ise 4 özel maç yapılacak Konyaspor, ilk etap çalışmalarını kendi tesislerinde yaptıktan sonra 9 Temmuz’da Kayseri'ye gidecek. Erciyes'te kampa girecek yeşil-beyazlı temsilcimiz, burada tek hazırlık maçı oynayacak. Anadolu Kartalı, Kayseri'de sadece Hollanda temsilcisi Almere City ile karşılaşacak. Yeşil-beyazlı temsilcimiz Slovenya'da ise Gorica maçının haricinde 3 hazırlık maçı daha oynayacak.

ANADOLU Kartalı, 18 Temmuz Perşembe günü Kayseri Erciyes kampında Hollanda ekibi Almere City ile karşılaşacak. Almere City Kulübü, maç tarihini kulübün resmi internet sitesinden de duyurulurken, başlama saat ile ilgili açıklama yapılmadı. Konyaspor’un Slovenya kampında yapacağı ilk hazırlık maçının rakibi de belli oldu. Hırvatistan takımı HNK Gorica, yeni sezon öncesi açıkladığı hazırlık maçı takviminde Konyaspor’a da yer verdi. Gorica Kulübünden yapılan açıklamada, iki takım 24 Temmuz Çarşamba günü karşı karşıya gelecek. Slovenya’nın başkenti Ljubljana’da oynanacak maç yerel saatle 18.30’da başlayacak. Gorica, geçen sezon 10 takımlı Hırvatistan Ligini 41 puanla yedinci sırada tamamlamıştı. Konyaspor’un bu maç dışında Slovenya kampında oynayacağı diğer 3 hazırlık maçındaki rakipler de netleştikçe Konyaspor’dan tarafından spor kamuoyu ile paylaşılacak.

ÖNÜMÜZDEKİ sezon üst üste on ikinci, toplamda ise 24. kez Süper Lig’de mücadele edecek olan Konyaspor’da yeni sezon hazırlıklarının başlamasına bir haftadan daha az bir süre kaldı. 26 Mayıs’ta iç sahada oynanan Galatasaray maçı sonrası uzun süreli bir tatile çıkan yeşil-beyazlı futbolcular, 1 Temmuz Pazartesi günü topbaşı yapacak. Anadolu Kartalı, yaklaşık bir hafta boyunca Kayacık Tesislerinde çalışacak ve sağlık kontrolleri gerçekleştirilecek. Konya’daki kısa süreli antrenman programı sonrası birkaç gün dinlenecek olan Konyaspor, 9 Temmuz Salı günü Kayseri Erciyes’e giderek kampa girecek. Anadolu Kartalı, 19 Temmuz'da sona erecek Kayseri Erciyes kampı sonrasında kısa süreli iznin ardından yurt dışı kampı için Slovenya'ya gidecek. Öte yandan Konyaspor, son olarak 2019 yılında Hollanda’da yurt dışı kampı yapmıştı.

HABER KAYNAĞI : HABER MERKEZİ (Hüseyin Avni UĞUR)
HABER YORUMLARI
  1. Henüz yorum yapılmamış.
    İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.