Konya
°C
Yeni Meram
15.11.2023 14:38

Konyaspor yönetiminden açıklama!

Konyaspor Yönetimi Fatih Özgökçen başkanlığında geçen 30 aylık görev sürecini değerlendiren bir açıklama yaptı.

A+
A-
15.11.2023 14:38
15.11.2023 15:01
0
2138
ABONE OL

05.06.2021 tarihinde yapılan olağanüstü genel kurul ile göreve başlayan Fatih Özgökçen başkanlığındaki yönetim kurulları, yaklaşık olarak 30 aylık görev süresi boyunca Konyaspor Kulübü'nün menfaatleri doğrultusunda gayretle ve samimiyetle çalışarak 20 Kasım 2023 tarihinde yapılacak Olağanüstü Genel Kurul ile görevi devredecek ve yapılacak olan Olağanüstü Genel Kurulda da Başkanımız Fatih Özgökçen tekrar aday olmayacaktır. Bu vesileyle 20 Kasım 2023 günü yapılacak olan genel kurulun Konyaspor'umuza, şehrimize ve spor camiasına hayırlar ve güzellikler getirmesini temenni ediyoruz.

30 aylık süre içerisinde kurumsal, idari, sportif ve tesisleşme anlamında Konyaspor Kulübü kendine yakışır şekilde yönetilmiş, ülkemizin önde gelen ve adından sıkça söz ettiren bir kulüp haline gelmiştir. Görev yaptığımız süre de dahil olmak üzere futbol takımımızın son 5 sezonluk performansları dikkate alındığında, aşağıdaki tabloda da görüleceği üzere en yüksek puan ortalamasına sahip olan, tarihinin en yüksek puanını alan, yine son 5 yılın en yüksek ikinci yarı puan ortalamasını tutturan bir futbol takımı oluşturulmuştur. 

Yine; 30 aylık süre içerisinde basketbol takımı, kulübümüzün 100. yılında Süper Lig'e yükselmiş, bu süre içerisinde süper ligde mücadele etmiş, talihsiz bir şekilde de bir alt lige düşmüştür, inşallah bu sene gayretli çalışmalar neticesinde de hak ettiği süper lige tekrar yükselecektir. Özverili çalışmalarımız neticesinde Konyaspor Kulübü'nün reklam, sporsonluk ve bağış gelirleri önceki yıllara oranla fazlasıyla artırılmış, her yıl bir önceki yılın iki katından fazla sponsonluk geliri sağlanarak bu noktada Konyaspor'a ciddi anlamda katkı sağlanmıştır. Görev süremiz boyunca Konyaspor'un maddi anlamda denk bütçe ile idare edilmesi için üstün çaba sarf edilmiş ve yapılan tüm transfer harcamaları bu prensip dikkate alınarak yapılmıştır. Göreve geldiğimiz yıl itibariyle devralınan borç 31milyon Euro'nun üzerinde iken, bugün itibariyle kurdaki dalgalanmalar, ekonomik daralmalar, kulüp gelirlerinin azami oranda düşmesi ve tüm olumsuzluklara rağmen mevcut borcumuz takriben 20 milyon Euro'dur. Tüm mali tablolar detaylı şekilde genel kurulumuzda değerli üyelerimize de aktarılacaktır.

2021 yılı Haziran ayında, Konyaspor Kulübü'nün daha iyi yerlere gelmesi için elimizi taşın altına koyarak tüm olumsuz durumlara rağmen yönetime talip olarak gayretli çalışmalarımız ile Konyaspor Kulübü göreve geldiğimiz süreden daha iyi yere getirilmiştir. Bizden önce özveri ile nasıl çalışıldıysa bizden sonra da aynı şekilde özverili, gayretli ve samimi çalışmalar ile Konyaspor Kulübü daha iyi yerlere gelecektir. Önceki başkanlar ve yönetim kurulu üyelerine samimi çalışmaları nedeniyle teşekkür ediyoruz. Olağanüstü genel kurulda görevi devralacak, değerli başkan ve yönetim kuruluna da samimi bir şekilde maddi ve manevi olarak yardımcı olacağımızın bilinmesini özellikle istiyoruz. 20 Kasım 2023 günü yapılacak olan genel kurul için Konyaspor Kulübü'müzü daha iyi yerlere getirecek dinamik, heyecanlı, özverili ve samimi çalışacak herkesi genel kurulumuza davet ediyor, başkan ve yönetim kurulu adaylarının bir an önce listelerini hazırlamalarını ve kamuoyu ile paylaşmalarını istiyoruz.

KONYASPOR KULÜBÜ

Açıklama şöyle:

HABER YORUMLARI
  1. Henüz yorum yapılmamış.
    İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.