Konya
°C
Yeni Meram
09.09.2024 11:38

Konyaspor’da çifte imza yolda!

Yeşil-beyazlılar, Hollanda ekibi AZ Alkmaar forması giyen stoper Riechedly Bazoer ve Karabağ’da oynayan Senegal asıllı Fransız forvet Hamidiou Keyta ile prensip anlaşmasına vardı. İki futbolcu da sağlık kontrolleri sonrasında resmi imzayı atacak

A+
A-
09.09.2024 11:38
09.09.2024 11:42
0
2436
ABONE OL


KONYASPOR’DA stoper, forvet ve orta saha transferinde flaş gelişmeler yaşanıyor. Transfer döneminde son haftaya girilirken, yeşil-beyazlılar stoper ve forvet transferinde iki isimle el sıkıştı. Alınan bilgiye göre Konyaspor transfer komitesi günlerdir devam eden görüşmelerin ardından Hollanda'da AZ Alkmaar forması giyen stoper Riechedly Bazoer ve Karabağ’da oynayan Senegal asıllı Fransız forvet Hamidiou Keyta ile prensip anlaşmasına vardı. İki futbolcu da sağlık kontrolleri sonrasında resmi imzayı atacak. Bazoer, yarın Konya'da olacak. Hollandalı futbolcu, sağlık kontrolü sonrasında 2 yıllık sözleşmeye imza atacak. Güncel değeri 4 milyon Euro olan 27 yaşındaki futbolcu, ön liberoda da görev yapabiliyor.

KONYASPOR’UN, bu transfer için Hollanda ekibine bonservis ödemeyeceği ifade edildi. Yeşil-beyazlılar, 2 yıllık sözleşme imzalayacağı Senegal asıllı Fransız forvet Hamidiou Keyta için de kulübüne bonservis ödemeyecek. Başarılı golcünün bugün akşam saatlerinde Konya’ya geleceği ifade edildi. Geçen sezon Zira FK'dan Karabağ'a bedelsiz transfer olan Keyta kariyerine Fransa'nın AJ Auxerre takımında başladı. Fransa'da çeşitli kulüplerde forma giyen Keyta, daha sonra kısa bir Romanya macerası yaşadı. Ardından, Portekiz'e transfer olan Keyta, sonrasında futbol hayatına Azerbaycan'dan devam etti. Bu sezon 7 maça çıkan Keyta 1 gol attı. Geçen sezon ise 47 müsabakada forma giyen futbolcu, 8 gol ve 7 asistlik katkı sağladı. Asıl mevkisi sol kanat olan Keyta, forvette de oynayabiliyor. Konyaspor’da orta saha için ise belirlenen isimlerle temaslar sürüyor. 

HABER KAYNAĞI : yenimeram.com.tr (Hüseyin Avni UĞUR)
HABER YORUMLARI
  1. Henüz yorum yapılmamış.
    İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.