Konya
°C
Yeni Meram
21.06.2024 18:30

Konyaspor’da görüşme çok, imza yok!

Konyaspor’da yerli ve yabancı transferinde temaslar devam ederken, imza aşamasına gelen bir isim yok. Ufuk Akyol ile prensipte anlaşıldığı yönünde çıkan haberler doğrulanmazken, Mame Thiam’ın da yüksek maliyeti nedeniyle transfer listesinde olmadığı öğrenildi

A+
A-
21.06.2024 18:30
21.06.2024 15:57
1
4363
ABONE OL


KONYASPOR’DA yeni sezon kadro planlaması için temaslar ve görüşmeler devam ederken, henüz yerli ve yabancı transferinde imza aşamasına gelinen bir isim bulunmuyor. Yeşil-beyazlılar ile ismi anılan Antalyaspor’dan orta saha-ön libero Ufuk Akyol ile prensipte anlaşıldığı yönünde çıkan haberlerin doğru olmadığı ifade edildi. Yeni Meram Gazetesi Spor Müdürü Hüseyin Turgut’un haberine göre yeşil-beyazlı yönetimin, bu futbolcunun durumunu menajerine sorduğu ve temasların sürdüğü öğrenildi. Orta saha ve libero mevkilerinde görev yapan Ufuk Akyol’un menajeriyle bir görüşme gerçekleştiren Konyaspor yönetiminin, ilerleyen günlerde şartların olumlu gelişmesi durumunda bir kez daha nabız yoklayacağı gelen bilgiler arasında.

ALMANYA doğumlu olan Ufuk Akyol, Stuttgart altyapısından yetişti. 2019-2020 sezonu başında Fatih Karagümrük'ten 470 bin Euro bonservis bedeli ile Antalyaspor'a transfer olan Akyol, Akdeniz ekibinde uzun yıllardır forma giyiyor. Akdeniz ekibiyle sözleşmesi sona eren Ufuk Akyol, bu sezon 22 Süper Lig ve 2 Türkiye kupası maçında forma giydi. Asıl mevkisi ön libero olan gurbetçi futbolcu, stoper bölgesinde de forma giyebiliyor. Ufuk Akyol, Antalyaspor'da 110 karşılaşmaya çıktı. 26 yaşındaki futbolcu, ülkemizde daha önce Fatih Karagümrük'te ise 79 karşılaşmaya çıktı. Almanya U16 Milli Takımı'nda 8 kez, U17 Milli Takımı'nda ise 1 kez forma giyen Ufuk Akyol, bir kez de gol sevinci yaşadı.

KONYASPOR ile ismi anılan Gençlerbirliği’nden forvet Melih Bostan ve Çorum FK’dan sağ bek Kerem Kalafat’ın transfer listesinde yer aldığı, ancak henüz görüşmelerin anlaşma noktasında olmadığı bildirildi. Bu iki isim için yeşil-beyazlı yönetimin kulüplerinden bilgi aldığı, ilerleyen günlerde yeniden bir değerlendirme yapılacağı öğrenildi. Pendikspor’un forveti Mame Thiam transferinin ise gündemde olmadığı belirtildi. Senegalli futbolcunun, Pendikspor’daki yıllık kazancının 1.7 milyon Euro olduğu ve yüksek bonservis maliyeti nedeniyle Thaim’ın Konyaspor’un gündemine hiç gelmediği öğrenildi. Ayrıca Gaziantep FK’nın listesinde yer aldığı iddia edilen stoper Metehan Mert için kulübe gelen resmi bir teklifin olmadığı öğrenilirken, sözleşme uzatma konusunda masaya oturulan Steven Nzonzi ile yapılan görüşmelerde ufak pürüzlerin kaldığı ve büyük olasılıkla yeni sezonda da Konyaspor forması giyeceği ifade edildi.

HABER KAYNAĞI : yenimeram.com.tr (Hüseyin Avni UĞUR)
HABER YORUMLARI
  1. Mustafa SEYHAN
    2024-06-22 04:52:23
    Konya kolay kolay futbolcu alamaz hem mıhsıçtı hemde cukkasız olmaz