Konya
°C
Yeni Meram
17.07.2024 00:05

Konyaspor’da kimler gidecek?

Konyaspor’da yeni sezon hazırlıkları Kayseri Erciyes kampıyla devam ederken, yeşil-beyazlı temsilcimizde Erciyes kampı sonrasında özellikle yabancı futbolcu sayısının artması nedeniyle bazı isimlerle yolların ayrılması bekleniyor

A+
A-
17.07.2024 00:05
16.07.2024 16:51
0
3347
ABONE OL


KONYASPOR, Süper Lig 2024-2025 sezonu hazırlıklarına Kayseri Erciyes’te yaptığı ikinci etap çalışmalarıyla devam ederken, cuma günü tamamlanacak kamp sonrasında takımdan kalacak veya gidecek isimlerin netleşmesi bekleniyor. Özellikle yeşil-beyazlılarda yabancı kontenjanının aşılması nedeniyle Teknik Direktör Ali Çamdalı’nın raporu doğrultusunda bazı isimlerle yolların ayrılabileceği ifade edildi. Anadolu Kartalı’nda, Marko Jevtovic’in transferiyle birlikte kadrodaki yabancı futbolcu sayısı 13’e yükseldi. Konyaspor yönetimi şu ana kadar eksik bölgeleri tamamlamak adına imzaları ardı ardına attırırken, yeşil-beyazlı temsilcimiz sağ beke bir yerli ve bir yabancı, yine forvete de yerli ve yabancı takviye yapmayı hedefliyor.

KONYASPOR’DA muhtemel transferlerin gelmesiyle birlikte yabancı kontenjanı deyim yerinde ise daha da şişecek. Bu durumun farkında olan yeşil-beyazlı yönetim, Erciyes kampı sonrasında Teknik Direktör Ali Çamdalı ile bir araya gelecek ve durum değerlendirmesi yapacak. Alınan bilgiye göre genç teknik adamın vereceği rapor doğrultusunda kadrodaki mevcut yabancı futbolcularla ilgili bir yol çizilecek ve yabancı kontenjanı 12’ye düşürülecek. Gidecek isimlerin başında geride kalan sezonda istenileni veremeyen forvet Sambou bulunurken, futbolcunun sözleşmesinin devam etmesi yönetimi düşündürüyor. Sambou ile kulübün zarar görmeyecek şekilde yolları ayırmayı düşünen Konyaspor yönetiminin, futbolcuya kulüp bulması halinde transferinde kolaylık sağlayacağı da gelen bilgiler arasında.

AYRICA Konyaspor’da, kanat bölgesinde gerçekleştirilen transferler nedeniyle Prip ve Marlos Moreno’nun da takımdan ayrılma ihtimalinin olduğu ancak son kararın teknik heyet ile yönetimin yapacağı toplantı sonrasında netleşeceği öğrenildi. Yeşil-beyazlı temsilcimizde yeni transferlerle birlikte yabancı kadrosu şu isimlerden oluşuyor: Jakub Slowik, Josip Calusic, Filip Damjanovic, Guilherme Sitya, Emmanuel Boateng, Marko Jevtovic, Niko Rak, Marlos Moreno, Pedrinho, Alassane Ndao, Louka Prip, Junior Sambou ve Sokol Cikalleshi. 

HABER KAYNAĞI : yenimeram.com.tr (Hüseyin Avni UĞUR)
HABER YORUMLARI
  1. Henüz yorum yapılmamış.
    İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.