Konya
°C
Yeni Meram
20.11.2023 09:56

Konyaspor’u kayyuma bırakmayız!

TÜMOSAN Konyaspor’da bugün gerçekleştirilecek olağanüstü genel kurul öncesi camiadaki sessizliği bozan isim Ekrem Coşkun oldu.

A+
A-
20.11.2023 09:56
20.11.2023 10:17
0
1961
ABONE OL

Yeşil beyazlı renklere olan sevdasıyla bilinen iş insanı Ekrem Coşkun Konyaspor’u ‘sahipsiz bırakmayız’ mesajı verdi. Konyaspor’da bugün yapılacak olağanüstü Genel Kurul öncesinde hareketli saatler yaşanıyor. Kongre gününe kadar net bir adayın çıkmaması üzerine Konyalı ünlü iş insanı Ekrem Coşkun bir açıklama yaparak endişeli bekleyiş içerisinde olan yeşil-beyazlı taraftarların yüreğine su serpti. Ekrem Coşkun sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada Konyaspor’u sahipsiz bırakmayacaklarını belirtti. Coşkun açıklamasında şu ifadelere yer verdi.

“ÇOK Kıymetli Arma Sevdalıları; Ne yazık ki kulübümüzün mali tablosu iş insanlarının da gücünü bir hayli aşmış görünüyor. Bugün topyekün ucundan tutamazsak yarın hepimizin işi çok daha zor olacak. Şayet ilk toplantıda aday çıkmazsa sözümüzün arkasındayız. Kimse endişe etmesin. Söz verdiğim gibi kulübü kayyuma asla bırakmayız. Arma sevdalılarının da olduğu bir listeyi hazırlarız. Bu süreçte umarım güçlü bir oluşum için zemin hazırlanır. Yarın eyvah dememek için bugün imkanlarımızı seferber etmeliyiz. Kimse çıkmazsa da gücümüz yettiğince biz buradayız. Biz ömrümüzü Konyaspor’a adadık. Hayatımızın merkezine koyduk. Ne ben ne de gerçekten Konyaspor’a gönül verenler bana ne demeyiz, demeyeceğiz. İnşallah ilk birleşimde başkan seçilir. Aksi durumda sözümüz söz”.

Ekrem Coşkun kimdir?
Ekrem Coşkun, 1966 yılında Konya’nın Cihanbeyli ilçesi, İnsuyu kasabasında doğdu. Ekrem Coşkun uzun yıllar sigortacılık sektöründe çalıştı. Sigorta sektörü dışında döner zinciri kurarak kısa sürede tüm Türkiye’nin sevilen markalarından birini oluşturan Ekrem Coşkun ayrıca bu süre zarfı içinde çeşitli dönemlerde Konyaspor kulübünde yöneticilik yaptı. *SPOR SERVİSİ

HABER KAYNAĞI : HABER MERKEZİ
HABER YORUMLARI
  1. Henüz yorum yapılmamış.
    İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.