Konya
°C
Yeni Meram

AİLE VE MİLLET

AİLE VE MİLLET- Kudsi ÖNCÜ- Yeni Meram Gazetesi

A+
A-
22.12.2021 01:45
21.12.2021 16:50
0
2007
ABONE OL


Toplumların en küçük yapı taşı ailelerdir. Tıpkı insanın en küçük yapı taşının hücre olduğu gibi. Sağlam hücreler üzerine bina edilmeyen organizma sağlıklı olamaz. Aile yapısı sağlıklı olmayan toplumlardan sağlıklı millet teşekkül etmez.
O halde aile olgusu çok önemlidir. Çünkü milletimizin bekasına kast edenlerin de öncelikle saldırdıkları kurumun aile olduğunu görüyoruz. Evlilik müesseseni dejenere ederek, evrensel ahlak kurallarını geçersizleştirerek, çeşitli sosyal mühendislik projelerini empoze etmektedirler. Flörtlü hayat, sevgili olarak kalma, çok daha korkunç ve fıtrat dışı erkek-erkek birlikteliği, taşıyıcı anne vs bunlardan bazıları.
Nesep aile kurumunun sürekliliğinin/sürdürülebilirliğinin temel şartıdır. Bir başka ifadeyle neslini sürdürme içgüdüsünün neticesi meyvesidir. İşte saldırıların temelindeki  amaç nesbi/nesli ifsad etmektir. LGBT adı altında adlandırılan, tarihte Allah’ın lanetine uğramış helak olmuş bir topluluğu kuyruğuna takarak legalleştirme sapıklığı içine düşen, sahiplenen siyasilere ne demeli?
Utanmadan bunları yaşam biçimi ve tercih gibi söylemlerle toplumu kanıksatma gayreti içinde olanları lanetliyorum. Bu anlayışlar ve tezviratlar sosyal bulaşıcı bir hastalıktır. Bizim kültürümüzün bize miras olarak bıraktığı ve hiç bir zaman da vaz geçmeyeceğimiz AİLE tanımımız şudur; "Aile, ülfet ve muhabbete dayalı mukaddes bir birlikteliktir.” Bir iş ortaklığı, büroyu ortak kullanım, cinsel içgüdü paylaşımı değildir. Buradan tüm kanı ve geni bozuklara sesleniyoruz. Ne yapsanız boş, inadına aile, yine aile, hep aile.

HABER YORUMLARI
  1. Henüz yorum yapılmamış.
    İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.