Konya
°C
Yeni Meram

Anlaşılan o ki, sezon sonuna kadar diken üstünde olacağız

Anlaşılan o ki, sezon sonuna kadar diken üstünde olacağız- Abdullah LEBLEBİCİ- Yeni Meram Gazetesi

A+
A-
01.04.2024 08:03
01.04.2024 08:04
0
540
ABONE OL

Tatsız milli maçlar ve seçim molasından sonra çarşamba akşamı Trabzonspor maçı ile lige dönüyoruz. Nasıl bir istatistik. Bu sezon 15 defa öne geçtiğimiz maçlarda 8 kez skoru koruyamadık ve puan kaybettik. Şaka gibi. Gerçekten olacak şey değil.
Evimizde oynadığımız 2-0’dan 3-2 kaybettiğimiz Başakşehir maçı ile başlayan son dakika sendromu son iki maçımız Adana Demirspor ve Fatih Karagümrük ile devam etti.
Tam kazandık derken, kaybetmek veya berabere kalmak morallerimizi alt üst etti.
Moral bozukluğu beraberinde hem oyuncularda hem de taraftarda özgüven eksikliğine sebep oldu ki, asıl sıkıntı bu. Omerovic hoca bu sorunun üstesinden nasıl gelecek bilmiyorum.
Bu arada kendi kendime olmaz ya, bunu da yapamazlar diyeceğim ama oyunlarına ve sonuçlara bakınca şeytan dürtmüyor değil.
Neden mi? Antep Beşiktaş maçına, Ankaragücü, Başakşehir maçına bakıyorum, ne Beşiktaş ne de Başakşehir bize karşı oynadığı oyunun onda birini oynamıyor. Antalya’ya bakıyorum, Samsun da yok. Demek oluyor ki, kendi göbeğimizi kendimiz keseceğiz.
85. dakikasına kadar önde götürdüğümüz, Karagümrük maçını tam kazanıyoruz derken, yaptığımız bir hata ile berabere tamamlıyoruz. Bu arada şunun da altını çizeyim, 85.dakikaya kadar Karagümrük önde olsa, biz de 86. dakikada gol atıp maç 2-1 tamamlasak sevinen biz olacaktık.
Bu sebeple Hocayı, oyuncuları lütfen eleştirmeyelim. Şu anda en fazla destek vereceğimiz zamanlar. Sosyal medyaya bakıyorum, hocayı da oyuncuları da yerin dibine sokan bir kesim var. Beyler yapmayın etmeyin, düşen Konyaspor olmaz KONYA olur bunu göz ardı etmeyin.
Elbette kazanmak güzel olacaktı. Ancak, deplasmanda rakibimizden bir puan almak kötü değil. En azından puan farkını koruduk. Ancak, Ankaragücü, Başakşehir'i, Hatay da Samsun’u yenince yeniden defteri kalemi elimize aldık.
HATIRLATMAK İSTİYORUM
Kadro kalitesi bizden daha iyi takımlardan iyi sonuçlar aldık, 4 maçta 8 puana ne dersiniz? Dense kimse hayır demezdi. Trabzon maçı ile başlayacak İç saha ve deplasmandan alacağımız daha çok puan var. İnanıyorum sonu güzel olacak. Öyle olur olmaz hocayı eleştirenleri bir kez daha uyarıyorum. Herkes aklını başına alsın, bu aşamadan sonra Hoca değişikliği olmaz.
Omerovic ile sezonu tamamlayacağız.
Yalnız şu da bir gerçek; “Anlaşılan o ki, sezon sonuna kadar diken üstünde olacağız”…

HABER YORUMLARI
  1. Henüz yorum yapılmamış.
    İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.