Konya
°C
Yeni Meram

AYİNESİ İŞTİR KİŞİNİN; LAFA BAKILMAZ -4

AYİNESİ İŞTİR KİŞİNİN; LAFA BAKILMAZ -4-Kudsi ÖNCÜ-Yeni Meram Gazetesi

A+
A-
30.03.2024 00:49
29.03.2024 13:50
0
274
ABONE OL

-Karadeniz gazımız kendi mühendislerimizin ve milli teknolojimizin ürettiği denizin altında 250 metreye yerleştirilmiş ve deniz düzeyine kurulmuş platform ve deniz dışındaki dağıtım tesisleri ile artık hanelerimize milli gazımızı ulaştırabilmişizdir Ayrıca Ege'de ve Akdeniz'de yeni dönemde yerli ve milli doğalgaz arama gemilerimizle deniz saha çalışmaları başlatılmıştır bir kısmı da başlamak üzereir.

-Gabar'dan gravitesi %86 olan günlük ham petrol kapasitemiz 60.000 varile çıkmıştır. Yıl sonu itibariyle 100.000 varile ulaşacaktır.

-Şu anda insanlı ve insansız hava araçlarımızda kullanmak üzere ayrıca konvansiyonel Kara araçlarında ve tanklarımızda kullanılmak üzere 13 çeşit dev motorların üretimi tamamlanmış test çalışmaları başarıyla yapılmıştır. Bundan sonra ki süreçte bahse konu savunma sanayi ürünlerimizin motorlarını yerli ve milli olarak kullanabileceğiz.

-Son 7-8 yıl içerisinde geçirdiğimiz badirelere göz atmak istiyorum.

1-Gezi isyan provokasyonları aynı anda 27 il yerle bir edilmek istenmiştir. Bir iç savaş provası olarak planlanmıştır. Uluslararası emperyalistlerin kurdukları canlı yayın araçları ile artık Türklerin ve Türkiye'nin sonunun geldiği empozisyonlarını pompalamaktaydılar Bunların içimizdeki işbirlikçileri de onlara çanak tutmaktaydı.

2- 17- 25 Aralık kumpası ve başbakanımız Tayyip Erdoğan'ın ameliyat masasından sağ çıkmaması üzerine yapılan tezgahlar. Aynı süreçte Doğu ve Güneydoğu Anadolu'muz'da 30'a yakın ilde belediyelerin iş makinelerini de kullanarak başlattıkları hendek ve çukur eylemleri. Bu hendeklerin çukurların içerisine çocukları ve kadınları yerleştirerek kalkan olarak kullanmak istediler. Sadece bu eylemlerde kaybettiğimiz asker jandarma/güvenlik kuvvetlerimizden 800 şehidimiz vardır.

3- 15 Temmuz işgal girişimi ve iç savaş projesi

4- 27 Nisan muhtarası ve bir anda kuvvet komutanlarının istifası

5- 3 yıla yakın süren 2019 kovid pandemi salgını

7- bir anda 25'e yakın bölgede çıkarılan büyük çaplı orman yangınlarıyla on binlerce hektar alanımız yok olmuş binlerce köyümüz kül olmuş binlerce hayvanlarımız telef olmuştur.

8- 6 Şubat depremiyle yüzyılın felaketi yaşanmış, 11 ilimiz ciddi anlamda hasar görmüş, yaklaşık 4 ilimizin yüzde 60'a yakını yok olmuş yüzlerce köy on binlerce küçükbaş büyükbaş hayvanlar telefonmuş 60 bine yakın insanımız depremde vefat etmiş binlerce çocuğumuz yetim kalmış öyle ki; bazılarının hangi aileye hangi soy isme ait oldukları bile tespit edilememiş sülaleler yok olmuştur

HABER YORUMLARI
  1. Henüz yorum yapılmamış.
    İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.