Konya
°C
Yeni Meram
01.07.2022 15:16

Boşanma aşamasında olduğu eşi Konya'dan Ankara'daki baba ocağına döndü! Sonrası dehşet...

Başkent'te boşanma aşamasında olduğu eşini tabancayla vurarak öldüren ve kayınbiraderini yaralayan şahıs, ardından aynı silahla intihar etti.

A+
A-
01.07.2022 15:16
01.07.2022 15:19
0
1879
ABONE OL

Olay, Mamak ilçesi Durali Alıç Mahallesi’nde meydana geldi. Tülay Erdem (38), 2019 yılında evlendiği ve Konya’da beraber yaşadığı eşi Tunç Erdem’den (41) boşanmak için ailesinin evine Ankara’ya döndü. Boşanma davası için Ankara’ya gelen Tunç Erdem, eşinin ailesinin evine gitti.

Evin garaj girişinde eşinin çıkmasını bekleyen Erdem, dışarıda eşi ve kayınbiraderi İbrahim Gökekin (34) ile tartışmaya başladı. Tartışmanın büyümesi ile Erdem, yanında getirdiği tabancayı çıkarıp ilk önce eşine, ardından kayınbiraderi Gökeken’e ateş etti.

Erdem olay yerinden otomobille uzaklaşırken, iki kardeş ise kanlar içinde yerde kaldı. Tunç Erdem, yaklaşık 1 kilometre gittikten sonra araçla seyir halindeyken başına dayadığı aynı silahla intihar etti.


Bölgedeki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Tunç Erdem’in olay yerinde hayatını kaybettiği belirlenirken, Tülay Erdem ve kardeşi İbrahim Gökekin yaralı olarak hastaneye kaldırıldı.

Eski eşi tarafından vurulan Tülay Erdem hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamazken, Gökekin’in ise tedavisinin devam ettiği öğrenildi.

HABER YORUMLARI
  1. Henüz yorum yapılmamış.
    İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.