Konya
°C
Yeni Meram

Büyük İsrail’in kurulması için kardeşimiz Kürt halkını kullanıyorlar

Büyük İsrail’in kurulması için kardeşimiz Kürt halkını kullanıyorlar- Mustafa KAPLAN- Yeni Meram Gazetesi

A+
A-
11.11.2021 01:02
11.11.2021 13:23
0
1800
ABONE OL

Bu pislik Batı var ya Anadolu coğrafyasında en az 100 yıldır aktif şekilde Kürt kardeşlerimizi kullanıyor. 100 yıl önce de birçok kez Osmanlıya karşı yine kardeşlerimizi kışkırtmıştır. Özellikle İngilizler… Ancak Cumhuriyet döneminde, bu kışkırtmalar yoğunlaşmıştır. Devleti kuran felsefenin tek tip insan yetiştirme amacı inkarcılık, yok saymacılık, inanç ve değerlere baskı gibi Batının kuruculara önerdiği ve dayattığı uygulamalar bu kışkırtmalara dayanak olmuştur. Yani alçak Batı bir yandan kuruculara o felsefeyi önerirken, dayatırken Kürt kardeşlerimize de o felsefenin uygulamalarını göstererek, bakın devlet size neler yapıyor, ne duruyorsunuz, sizin niye devletiniz yok gibi söylemlerle onları harekete geçirmişlerdir, ayaklandırmışlardır.

Tabi, en güçlü kalkışma PKK terörü kalkışmasıdır. PKK,  l980′e kadar devleti yönetenlerin yanlış politikaları sonucu kurulmuştur. Bu bilinmektedir. Türkiye Cumhuriyeti düşmanları, başta Batı olmak üzere bu örgütü ülkemize karşı kamçı gibi kullanmışlardır. Adeta devletimizin ayağında bir prangadır.

Bu günde pislik Batı, hiç durmuyor. Tüm amaçları da, Sevr anlaşmasında (aslında Sevr hiçbir zaman anlaşma olamamış bir projedir) olan ancak Kürt kardeşlerimizin yöneticilerinin bizim kaderimiz Türklerle birlikte olmalıdır düşüncesinin ürettiği, basiretli tutumları sonucu, Lozan’da olmayan Kürt devletini kurmak… Esasen amaçları da Kürt devleti falan da değil. Önce basit bir Kürt devleti, arkasından büyük İsrail… Arz-ı mevud… Amaçları bu… Bu nedenle de durmadan ülkemizi ve Ortadoğu’yu kaşıyorlar. Bu bölgede Batının en iyi kullanacağı PKK terör örgütüdür. Özellikle de onların hain yöneticileri… Anlayacağınız, Batı Büyük İsrail’i kurmak için kardeşim Kürt Mehmet’i nöbete göndermek istiyor. Hatta gönderdi bile.

Okyanusun ötesinden Sam; Avrupa’dan Coni, Toni, Maykıl v.s Siyonistlerden emir alarak, uçakları ile kurtarıcı rollerde güya masumları korumak için Ortadoğu’da katliamlar yapıyor. Hadi Suriye’de Irak’ta DAİŞ vardı. Libya’da, Sudan’da, Somali’de kim var? Ahlaksız Batı… Bu bölgedeki kavgadan sana ne? Kaldı ki bu kavgaları da rantınız için siz çıkarıyorsunuz. Sebep sizsiniz…

Kan emiciler… Damarlarınızdan çıkacak her damla kanda Müslüman veya mazlum insanların emeği ve göz yaşı var. Evet… Devlet kurma vadi ile Kürt Mehmet nöbete… Ovadaki, dağdaki, bağdaki şehirdeki Kürt kardeşlerim uyanın. Keferenin tuzaklarını görelim. Biz ümmetiz. Ne olur oyuna gelip bir birimizi boğazlamayalım. Türkiye Cumhuriyeti hepimize yeter. Bu topraklar hepimizin… Hatta sınırlarımızın dışında kalan ümmetin de… Öyle değil mi? Sıkışan ümmet Türk’ü, Kürd’ü, Arab’ı hatta ümmetten olmayanlar nereye geliyor? Türkiye’ye değil mi? İkiyüzlü Batının oyunları ile burayı da elimizden aldırırsak ne olacak? 800 yıl hüküm süren İspanya’daki, Endülüs Müslümanlarına ne oldu? Biz din kardeşiyiz. Gavur dost görünür ama dost olmaz. Biz birbirimizin dostu olmalıyız. Bunu Allah diyor. Biz de bekamız için uymalıyız.

HABER YORUMLARI
  1. Henüz yorum yapılmamış.
    İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.