Konya
°C
Yeni Meram
03.07.2022 15:28

Francisco Calvo Konyaspor’da

Yeşil-beyazlılar, stoper transferinde mutlu sona ulaştı ve Kosta Rikalı Francisco Calvo ile 2+1 yıllık prensip anlaşmasına vardı. Calvo, çarşamba ya da perşembe günü Konya’ya gelerek sözleşmeyi imzalayacak. Ayrıca Muhammet Demir de bugün akşam Erzurum kampına katılacak.

A+
A-
03.07.2022 15:28
03.07.2022 16:30
0
2494
ABONE OL

YENİ sezonda 3 kulvarda mücadele edecek Konyaspor’da, transfer hareketliliği sürüyor. Stoper için günlerdir temasını sürdüren yeşil-beyazlılar, bu transferde mutlu sona ulaştı ve Kosta Rikalı Francisco Calvo ile prensip anlaşmasına vardı. Alınan bilgiye göre yeşil-beyazlılar, geçtiğimiz sezon ABD MLS Ligi ekiplerinden San Jose Earthquakes’de forma giyen Francisco Calvo ile 2+1 yıllığına el sıkıştı. 29 yaşındaki stoper, 6 veya 7 Temmuz’da Konya’ya gelecek ve ardından sağlık kontrolünden geçerek, kendisini yeşil-beyazlı renklere bağlayan sözleşmeye imza atacak. Amerika'da geçtiğimiz sezon 13 maçta forma giyen 29 yaşındaki tecrübeli oyuncu, 2 gol ve 1 asistlik performans sergiledi. Konyaspor bu transferle birlikte stoper mevkisine yapılacak takviyeleri tamamladı.

KONYASPOR’da forvet transferinde de girişimler devam ediyor. Yeşil-beyazlı transfer komitesi, bu mevki için Türkiye’de forma giyen bir oyuncuya teklif sunmuştu. Ancak alınan bilgiye göre futbolcunun takımdan ayrılmak istemediğini belirtmesi üzerine görüşmelerin olumsuz sonuçlandığı öğrenildi. Bu gelişme üzerine Konyaspor transfer komitesi, listedeki diğer adaylarla görüşmelere başladı. Ancak, yeşil-beyazlıların forvet mevkisine yapılacak takviye konusunda aceleci davranmayacağı ve bu transferin kamp sonrasında bitebileceği ifade edildi. Anadolu Kartalı, forvet transferini de tamamladıktan sonra kadroyu şekillendirmiş olacak ve transfer çalışmalarını ekstra bir durum olmaz ise tamamlamış olacak.

AYRICA Konyaspor ile ismi anılan sol kanat Issa Kallon ve Umut Bozok’un ise transfer listesinde bulunmadığı ve bu oyuncular için bir girişimde bulunulmadığı belirtildi. Öte yandan prensip anlaşmasına varılan forvet Muhammet Demir, bugün akşam Erzurum kampına katılacak. 30 yaşındaki forvetin imzasının ise yarın resmi siteden duyurulacağı gelen bilgiler arasında. Konyaspor’da iç transferde de Guilherme Sitya’nın ardından Zymer Bytyqi ile de sözleşme yenileceği belirtildi. Zymer’in Erzurum kampı sonrasında yeni sözleşmeye imza atacağı ifade edildi. Anadolu Kartalı’nda ayrıca transferin gözdesi arasında yer alan Amir için bugüne kadar resmi bir teklifin gelmediği öğrenildi. *HÜSEYİN TURGUT

HABER YORUMLARI
  1. Henüz yorum yapılmamış.
    İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.