Konya
°C
Yeni Meram
15.08.2022 22:13

İlhan Palut Başakşehir maçını değerlendirdi

Konyaspor Teknik Direktörü İlhan Palut, golsüz beraberlikle tamamlanan Başakşehir mücadelesinin ardından yaptığı değerlendirmede, “Çok iyi mücadele ettik ama daha iyi olmalıyız, daha çok atak ve kazanmak için oynamalıyız” dedi.

A+
A-
15.08.2022 22:13
15.08.2022 22:27
0
2115
ABONE OL

Konyaspor Teknik Direktörü İlhan Palut, Başakşehir maçı sonrası açıklamalarda bulundu.

Palut, iki takımın da Avrupa maçlarından sonra oynadığı bir karşılaşma olduğunu belirterek, “Başakşehir tur atladı, tebrik ediyorum. Biz ise yorgunluğun üstüne bir de kötü sonucun moral bozukluğunu üstümüzden atmaya çalışarak maça çıktık. Büyük çöküntüydü. Tarafsız sahada oynamışsak da bir iç saha maçıydı. İstatistiklere de baktık, benzerli gösteren bir maçtı. Sadece Başakşehir sadece topa daha çok sahip olduğu ancak bu stratejinin sonucuydu. Çünkü bekleyip toplar kazanıp geçiş şansları kovaladık. Genel manada beraberlik doğal sonuç olarak gözüküyor” diye konuştu.

“BİZ KAZANAN TAKIM ALIŞKANLIĞINA TEKRAR GERİ DÖNMEK İSTİYORUZ"

Ligde iki maçta da gol atamadıklarını, gol de yemediklerini ve kaybetmediklerini aynı zamanda da kazanamadıklarını ifade eden tecrübeli teknik adam, “Biz kazanan takım alışkanlığına tekrar geri dönmek istiyoruz. Çok iyi mücadele ettik ama daha iyi olmalıyız, daha çok atak ve kazanmak için oynamalıyız. Bu hüviyetimize en kısada dönmenin çalışmalarını yapacağız. Önümüzdeki hafta biraz daha fiziksel açıdan toparlanma ile geçecek” değerlendirmesini yaptı.

HABER YORUMLARI
  1. Henüz yorum yapılmamış.
    İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.