Konya
°C
Yeni Meram

Kazanınca eksiklikler ve aksaklıklar göz önüne gelmiyor…

Kazanınca eksiklikler ve aksaklıklar göz önüne gelmiyor…- Abdullah LEBLEBİCİ- Yeni Meram Gazetesi

A+
A-
19.09.2024 00:50
18.09.2024 12:51
0
1215
ABONE OL


Şurası gerçek, Samsunspor galibiyeti hem Ali Çamdalı, hem de yönetime nefes aldırdı.
Samimi bir dille net olarak ifade ediyorum, Konyaspor’un galip gelmesinden başarılı olmasından mutlu oluyorum. Beklemediğimiz bir yenilgi ya da beraberlik alınca o hafta zehir oluyor. Adeta yüzüm gülmüyor.
Zaman zaman ağır eleştiriler yapmamın nedeni de bu, zira ülkenin 5. büyük ekonomisine sahip olan şehrimiz TAKIMININ ya başarılı olması, ya da başarılı olmasından başka bir alternatifi yok. Bodrum maçını stadyumda izledim ve yazdım. Burada üzüldüğüm nokta oyuncularımızda mücadele azmi olmayışı. Bodrum iyi bir oyunla değil, mücadelesi sayesinde kazandı. Ardından Kayserispor ile berabere kalınca, ne yalan söyleyeyim, kâbus geri mi dönüyor dedim kendi kendime.
Düşüncemi açık yazayım, Samsunspor maçından hiç ümidim yoktu. Berabere kalırsak çok iyi sonuç diyecektim. Ancak galibiyetle dönmek yukarıda yazdığım gibi, Ali Çamdalı ve yönetime nefes aldırdı, camiayı da inanılmaz mutlu etti. Hemen şunu da belirteyim, cumartesi günü Sivasspor’u yendiğimiz takdirde Samsun maçı galibiyeti anlam kazanacak.
NEFES ALDI…
Yönetim nefes aldı dedim ya, özgüveni de yükselince; "Hocamıza ve teknik ekibimize güveniyoruz. Seyircilerimizden özellikle iç saha maçlarında destek bekliyoruz. Konyaspor olarak güzel bir sezon geçirmek istiyoruz” açıklaması yapıldı…
Kazanmak elbette güzel. Kazanınca eksiklikler, aksaklıklar göz ardı ediliyor. Ancak, hatalı paslarımız ve top kayıplarımız devam ediyor, kondisyonumuz iyi değil, rakibi ısıran bir oyunumuz yok. Ama bir kez daha hatırlatayım. Samsun galibiyetinin anlam kazanması için, evimizde Sivas 'ı yenmek gerekiyor. 
NASIL BAŞLARSA ÖYLE GİDER
TFF’de, Mehmet Büyükekşi gitti, İbrahim Hacıosmanoğlu geldi. Böylece ümitler ve beklentiler arttı. Büyükekşi dönemi kara bir leke olarak tarihe geçti. Değişiklerde nasıl başlarsan öyle gider. Federasyondan şöyle bir açıklama yapıldı. “Türk futbolunun kazananları, çok konuşanlardan ziyade çok çalışanlar ve bu doğrultuda iyi niyetle çaba sergileyenler olacaktır.
Herkesin ortak arzusu olan adalet, güven ve kardeşlik ikliminin tesisi, yalnızca bizim değil; hepimizin aynı zamanda futbol ailesine mensup her bir ferdin sorumluluk ve görev bilinci içerisinde hareket etmesini gerektirmektedir." Federasyon yetkilileri, iyi başlamadınız.
ADALET, GÜVEN ve KARDEŞLİK tesisinin önemli olduğunu biliyoruz.
BUNLARI FEDERASYON OLARAK SİZ SAĞLAYACAKSINIZ…
Bu işler açıklama ile olmaz…

HABER YORUMLARI
  1. Henüz yorum yapılmamış.
    İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.