Konya
°C
Yeni Meram
28.01.2022 14:57

Metehan beklemede, Uğurcan imzalıyor!

Alberk Koç’u kiralayan Konyaspor, Adana Demirspor’dan sol kanat Metehan Mimaroğlu ve Adanasporlu orta saha Uğurcan Yazgılı ile görüşüyor. Metehan konusunda bonservis sorunu çözülmeye çalışılırken, Uğurcan ise bugün ya da hafta sonu sözleşmeyi imzalayacak.

A+
A-
28.01.2022 14:57
28.01.2022 15:09
0
2096
ABONE OL


KONYASPOR’da kadroya genç hamleler devam ediyor. Çaykur Rizespor’dan sol bek Alberk Koç’u sezon sonuna kadar kiralayan yeşil-beyazlılar, Adana Demirspor’dan sol kanat futbolcusu Metehan Mimaroğlu ve Adanaspor forması giyen orta saha oyuncusu Uğurcan Yazgılı ile görüşmelerini sürdürüyor. Alınan bilgiye göre Uğurcan Yazgılı ve kulübü ile her konuda anlaşma sağlandığı öğrenilirken, ön libero ve stoperde de görev yapabilen futbolcunun bugün Konya’ya geleceği ve sözleşme imzalanacağı ifade edildi. Adanaspor Kulübü Başkanı Bayram Akgül de bu transferi doğruladı. Kariyerinde Bucaspor, Kasımpaşa ve Adanaspor bulunan 22 yaşındaki futbolcu bu sezon turuncu-beyazlı formayla 22 maçta görev aldı ve 1 de gol attı.

ADANA Demirspor'dan alınması düşünülen Metehan Mimaroğlu transferinde ise yüksek bonservis ücreti nedeniyle görüşmeler yavaş ilerliyor. Yeşil-beyazlı ekip, 27 yaşındaki sol kanat oyuncusunu bonservisi ile birlikte kadrosuna katmayı planlarken, Adana Demirspor Kulübü’nün futbolcu için 500 bin euro istemesi görüşmeleri tıkadı. Alt liglerde forma giydikten sonra sezon başında Altınordu’dan Adana Demirspor'dan transfer olan Metehan Mimaroğlu, Akdeniz ekibinin forması ile 9 Süper Lig maçına çıktı. 27 yaşındaki oyuncu geçen sezon Altınordu forması ile Spor Toto 1. Lig'de 8 gol, 7 asistlik performans sergiledikten sonra Süper Lig'e adım atmıştı. Bonservis sorunu çözülmesi durumunda Metehan’ın yeşil-beyazlı kulüple sözleşme imzalayacağı öğrenildi. Stoper konusunda Gençlerbirliği’nden Ardan Kızıldağ ile de görüşen Anadolu Kartalı, zayıf da olsa bu transferi bitirme adına uğraş veriyor. *HÜSEYİN TURGUT

HABER YORUMLARI
  1. Henüz yorum yapılmamış.
    İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.