Konya
°C
Yeni Meram

Narin ve Narin gibi çocuklarımız umurlarında bile değil

Narin ve Narin gibi çocuklarımız umurlarında bile değil-Abdullah LEBLEBİCİ-Yeni Meram Gazetesi

A+
A-
14.09.2024 00:18
13.09.2024 16:18
0
362
ABONE OL

Her şeyden herkesten önce bende her ana baba gibi her vicdan ve merhamet sahibi gibi Narin olayında yüreğinde hala acı hissedenlerdenim. “Allah Tüm Türkiye ye sabır versin.” Bu öyle ailenin, akrabaların, yakınların vesairenin sorunu değil. Ülkemizin sorunu. Bir daha yazayım. “Allah Tüm Türkiye ye sabır versin.” Yazımın başlığında “Narin ve Narin gibi çocuklarımız umurlarında bile değil” dedim ya, yapılan açıklamalar, yorumlar da bunu gösteriyor.

Herkes bir şeylerin peşinde, kimisi siyasi rant, kimisi iktidarı karalama, kimisi muhalefeti suçlama, kimisi isim yapma, kimisi konunun uzmanı kesilerek bilgiç bilgiç konuşmada, kimilerinin de içi yanmakta, acımakta… Polis tutanaklarında cinayeti işlemek kadar suçlu olan 2 Eylül’de gözaltına alındıktan sonra otomobilinde yapılan inceleme ile elde edilen bulgular nedeniyle tutuklanarak cezaevine gönderilen Narin’in amcası Tavşantepe Mahallesi Muhtarı Salim Güran’ın kendisine cesedi saklaması için 200 bin lira para teklif ettiğini belirten Nevzat B.’nin polis kayıtlarındaki cümlesi.  Yarın bu adam benim sözlerim çarpıtıldı deyiverse…. VARIN GERİSİNİ SİZ DÜŞÜNÜN.

Kim ne derse desin, kim ne açıklarsa açıklasın, “İçimizdeki acıyı, gözümüzdeki yaşları, vicdanlardaki suçluluğumuzu” hafifletir mi? Herkes elin bir kez daha vicdanına koysun söylesin. Allah’tan korkan bunları yapar mı?  İşin bu tarafı böyle. Ya diğer taraflarına ne demeli. Sokaktaki insan bile siyasi görüşüne düşüncesine, ya da mensubu olduğu partinin lideri, vekili vesairesinin açıklamalarına göre görüşünü belirtiyor. Şunu sormadan geçemeyeceğim. Allah aşkına söyleyin. Narin ve Narin gibi çocuklarımızı düşünüyor musunuz? Ya da şöyle sorayım, Allah aşkına. Kendi vicdanınıza sorun.  “Narin gerçekten benim umurumda mı?

leblebicia@gmail.com

HABER YORUMLARI
  1. Henüz yorum yapılmamış.
    İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.