Konya
°C
Yeni Meram
08.08.2022 13:10

Mega Modül’den yüksek verimli solar enerji sistemleri

Yeni bir iş anlayışı, yepyeni bir heyecanla yola çıkan Mega Modül, yenilenebilir enerji olarak yüksek verimli solar enerji sistemleri üretiyor.

A+
A-
08.08.2022 13:10
08.08.2022 13:15
0
2215
ABONE OL


Yeni bir iş anlayışı, yepyeni bir heyecanla yola çıkan Mega Modül, tecrübesi ve mühendisliğini doğanın mükemmelliği ile birleştirerek nitelikli işleri ortaya çıkarıyor.

Alanında eğitimini almış ve uzman personelleri ile müşterilerine en iyi hizmeti veren Mega Modül, müşterilerin öncelikli tercih sebebi oluyor.

Yeni Meram'a özel açıklamalarda bulunan Mega Modül Yetkilisi Ali Aslan; “Mega Modül, yenilenebilir enerji olarak yüksek verimli solar enerji sistemleri üretmektedir. Bu kapsamda şebekeye bağlı (paralel) bir sistem anlamına gelen On-Grid sistemleri yapımı ve şebekeye bağlı olmayan bir sistem anlamına gelen Of-Grid sistemlerini müşterilerin hizmetine sunmaktadır. Aynı zamanda evlere, konutlara ve ihtiyaç duyulan her yere ısıtma sistemlerinin kurulumunu yılların itinasıyla yapmaktadır. Günümüz modern dünyasında mevcut enerji kaynaklarının hızla azalması yenilenebilir enerji kaynaklarına olan ihtiyacın artmasını sağlamıştır. Yenilebilir enerji kaynakları doğaya dost, çevreyi kirletmeyen bir yapıya sahiptir. Yenilenebilir enerji daha temiz doğanın temelini oluşturur. Aynı zamanda yenilenebilir enerji kaynağı yerli kaynaklar oldukları için enerjide dışa bağımlı olmayı azaltarak istihdamı artırır ve ülke ekonomisine büyük katkı sağlar. Mega Modül, Türkiye için en iyisini düşünür bu yüzden en iyi hizmeti müşterilerine sunar. İşinin temelinde güven ve kalite yer almaktadır. Sürekli kendini yenileyen ve modern dünyaya ayak uyduran yapısıyla Mega Modül, her zaman en iyisi için çalışmaktadır. Mega Modül Müşterilerin beklentilerini istikrarlı kalite anlayışı ile karşılayarak değer yaratıyor ve Zamanın en iyi teknolojisi ile müşterilerin ihtiyaçlarını çözüyor. Vizyon olarak ise yenilenebilir enerji kullanımını ülke genelinde yaygınlaştırmak, Çağdaş ve modern Türkiye için ülke ekonomisine katkıda bulunmak istiyor. Daha temiz, doğal bir çevre için çalışmak Her zaman adından söz ettiren başarılı bir marka olmak, Solar enerji konusunda sektörde fark yaratan yeniliklerin öncüsü olmak için mücadelesini sürdürüyor. Doğaya ve insanlara değer vermektedir. İşin sorumluluğuna vakıf olarak hareket etmektedir. İşin her aşamasında kaliteden ödün vermeden çalışıyor, güvenden taviz vermiyor. İşine doğa ve topluma sosyal bir sorumluluk anlayışıyla yaklaşmaktadır. Doğanın mükemmelliği ile Mega Modül mühendisliğini birleştirerek kusursuz işler ortaya çıkarmak” dedi. Leyla ALEMDAR

HABER YORUMLARI
  1. Henüz yorum yapılmamış.
    İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.