Konya
°C
Yeni Meram
13.09.2024 17:22

Meram Belediyesporlu Abdullah, milli forma ile madalya peşinde!

Meram Belediyesporlu taekwondo sporcusu Abdullah Dönmez, Bosna Hersek’te düzenlenecek Taekwondo Ümitler Avrupa Şampiyonası’nda ülkemizi temsil edecek. Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuş, milli sporcuya başarılar dileyerek Meram Belediyespor’un başarılarıyla gurur kaynağı olduğunu belirtti.

A+
A-
13.09.2024 17:22
13.09.2024 17:23
0
354
ABONE OL

Meram Belediyesporlu sporcular, milli forma altında ülkemizi temsil etmeye devam ediyor. Bu kapsamda Meram Belediyesporlu taekwondo sporcusu Abdullah Dönmez, 20-23 Kasım 2024 tarihhlerinde Bosna Hersek’te düzenlenecek Ümitler Avrupa Şampiyonası’nda ülkemizi temsil edecek. 54 kilogramda mücadele edecek milli sporcu, madalya için ter dökecek.

“MERAM BELEDİYESPOR KULÜBÜMÜZÜN FARKLI BİR MİSYONU OLUŞTU”

Meram Belediyespor’un başarılarına her farklı organizasyonda yenilerini eklediğini belirten Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuş, “Meram Belediyespor Kulübümüzün artık farklı bir misyonu oluştu. Ülkemizi uluslararası arenalarda temsil eden Meram Belediyesporlu sporcularımız gösterdikleri başarılarla her daim gurur kaynağımız oldu. Bu toprakların çocuklarının böylesine gayretli ve çalışkan olduğunu görmek ise bize ayrı bir mutluluk veriyor. Çocuk ve gençlerimizin kötü alışkanlıklardan uzak durmaları, ahlaklı ve başarılı sporcular olmaları için gösterdiğimiz gayret, milli forma altında gösterilen performanslarla çok güzel bir heyecana dönüştü. Taekwondo Ümitler Avrupa Şampiyonası’nda ülkemizi temsil edecek olan Abdullah Dönmez kardeşimize başarılar diliyor, mücadelesi sonucu alacağı madalyayla ülkemize sevinç yaşatacağına yürekten inanıyorum” şeklinde konuştu.

HABER KAYNAĞI : HABER MERKEZİ
HABER YORUMLARI
  1. Henüz yorum yapılmamış.
    İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.