Konya
°C
Yeni Meram
26.05.2024 09:25

Meram, Konya protokolünün eşlerini ağırladı

Konya’nın üst düzey protokolünün eşleri, Meram’ın son dönemde büyük yankı uyandıran yatırımları DOSD Meram, Müze Meram ve Aydınçavuş Tesisi’ni ziyaret ettiler. Konya kültürüne, tarihine, sosyal ve eğitim hayatına önemli katkılar sunan yatırımlara hayranlıklarını ifade eden protokol eşleri, bu merkez ve tesislerin şehre kazandırılmasında emeği geçen herkese teşekkür ettiler.

A+
A-
26.05.2024 09:25
26.05.2024 13:00
0
403
ABONE OL

Konya protokolünün eşleri Meram Belediyesinin misafiri oldu. Konya Valisi Vahdettin Özkan’ın eşi Ruhan Özkan, Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay’ın eşi Ayşe Altay, Cumhuriyet Başsavcısı Halil İnal’ın eşi Mevlide İnal, Hava Savunma Tugay Komutanı Tuğgeneral Yusuf Diker’in eşi Kevser Diker, Konya İl Jandarma Komutanı Tümgeneral Cemil Lütfi Özkul’un eşi Gülnur Özkul, Konya İl Emniyet Müdürü Mahmut Karabulut’un eşi Gül Karabulut, Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı’nın eşi Hale Pekyatırmacı ve Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca’nın eşi Şerife Kılca, Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuş’un eşi Feyza Kavuş’un ev sahipliğinde Meram’ın son döneme damgasını vuran yatırımlarını gezdiler.

PROTOKOL EŞLERİ, ZİYARET ETTİKLERİ DOSD MERAM, MÜZE MERAM VE AYDIN ÇAVUŞ TESİSİ’Nİ ÇOK BEĞENDİLER

Meram Belediyesinin eğitim ve sosyal belediyecilik alanında Türkiye’ye örnek yatırımlarından biri olan DOSD Meram ziyareti ile başlayan gezide protokol eşleri, merkezde eğitim gören çocuklarla bir araya geldiler. Özel çocukların derslerine katılan, oyunlarına eşlik eden ve çocuklarını bekleyen ailelerle sohbet eden misafirler, daha sonra geçtiğimiz günlerde açılışı yapılan, Meram ve Konya kültürüne dair pek çok şeyi barındıran Müze Meram (Meram Şehir ve Yaşam Kültürü Müzesi)’ı gezdiler. Burada rehberler eşliğinde şehrin eski yaşam tarzı ve kadim kültürü hakkında bilgi alan protokol eşlerinin son durağı da Aydın Çavuş Tesisi oldu. Her üç yatırımı da çok beğendiklerini ifade eden Konya protokolünün eşleri, şehrin sosyal hayatına, kültürüne ve turizmine kazandırılan bu fonksiyonel, değerli yatırımlar için Meram Belediyesine, Başkan Mustafa Kavuş ve ekibine şükranlarını ilettiler. (HABER MERKEZİ) 

HABER KAYNAĞI : HABER MERKEZİ
HABER YORUMLARI
  1. Henüz yorum yapılmamış.
    İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.