Konya
°C
Yeni Meram
18.07.2024 12:50

Milli Kuvvetler Hareketinden BİM önünde İsrail protestosu

Milli Kuvvetler hareketi oluşumu, İsrail’in Gazze’de yaptığı katliama tepki göstermek adına İsrail ürünlerini reyonlarında bulunduran Marketlere karşı verdiği mücadele kapsamında BİM’in merkez deposu önünde eylem yaptı.

A+
A-
18.07.2024 12:50
18.07.2024 13:13
5
694
ABONE OL

Katil İsrail’i destekleyen markaların ürünlerini marketlerinde satan ve bunlar için özel indirimler kampanyalar yapan BİM marketini protesto eden Milli Kuvvetler Hareketi adına açıklama yapan Tahir Özcan, yaşanan katliam ve zulme karşı sessiz olmayacaklarını söyledi.


Özcan okuduğu açıklamasında şunları söyledi: “Bugün burada toplandık çünkü bu topraklardan doğmuş, bağrımıza bastığımız bir market, BİM marketleri, özünden kopmuştur. Bir zulüm yaşanıyor, Gazze’de. İsrail vahşi bir katliamla bebek, çocuk, kadın demeden katlediyor, insanları yurdundan sürüyor. Bu, küresel bir savaştır ve tarafsız olmak gibi bir şansınız yoktur. Ya zalimin ya da mazlumun yanındasınızdır. İsrail destekçisi içecek şirketi, İsrail’e 1 milyar dolar bağışlayalı henüz 1 ay bile olmamıştır. Diğer destekçi benzeri markaların da katil İsrail’e desteği açıktır. Ve ne kadar üzücüdür ki bağrımızdan çıkmış BİM marketleri, zalime destek veren bu markaları satmaya devam etmektedir, satmakla yetinmeyip içinde bulunduğumuz hafta itibariyle de kampanya düzenlemiştir bu İsrail destekçisi ürünlere. Bu eylemimiz aracılığıyla BİM marketleri ve yerel tüm marketlere sesleniyoruz: Rızık Allah’tandır. Zalimlere meylederseniz, ateş size de dokunur. Özünüze dönün. Bu toprakların bir kuralı vardır. Ya Hakk’ı ayakta tutarsınız ve yaşamaya devam edersiniz ya da Anadolu coğrafyası sizi dışarı iter, erirsiniz, yok olursunuz, tarihten silinirsiniz. Şirket te olsanız bu böyledir, millet te olsanız bu böyledir. Katillere destek olan firmaların ürünlerini satmayın. Unutmayın Yahudi’nin canı, malındadır. Son olarak şunu söylemek istiyorum: Öyle bir Rabbimiz var ki kendisine teslim olanları tüm dünya suda boğulurken gemide korumuştur, devasa ateşlerin içinde yakmamıştır. Kurtulanlar para ve makam sahipleri değil, Allah’ın safında yer alanlardır.”

HABER KAYNAĞI : HABER MERKEZİ
HABER YORUMLARI
  1. Hasan ORMAN
    2024-07-18 13:12:37
    Gerçekten yazıklar olsun inadına kampanya yaparak falan ürün satan bu 3 harfli şerlilere
  2. FAHRETTİN GÜBE
    2024-07-18 13:14:27
    Allah razı olsun bu gayretlerinizi Cenabı Allah hayırlara vesile etsin inşallah alışveriş yaparken de dikkatli olmamız lazım Allah şuur versin inşallah
  3. Ali Ersöz
    2024-07-18 13:25:11
    Zalime her türlü destek, mazluma ihanettir. Dünya'nın gözü önünde resmen katliam yapılıyor. Tepki şart!
  4. memet ÇERMİK
    2024-07-18 18:31:26
    ALLAH rızası için çalışan herkesi Yüce ALLAH muvaffak kılsın inşallah
  5. Mahmut Akkurt
    2024-07-23 10:45:48
    Dünya'da iki grup yaşar. Birincisi Hakk'ın yanındaki gruptur. Diğeri de batılın yanındaki gruptur. Eğer birisinin yanında taraf değilseniz , tarafınızı seçmişsiniz demektir.