Konya
°C
Yeni Meram

Milli maçta galip gelmemiz çok büyük sevinç yarattı

Milli maçta galip gelmemiz çok büyük sevinç yarattı- Muammer BAĞCI- Yeni Meram Gazetesi

A+
A-
06.07.2024 00:16
05.07.2024 13:18
0
1421
ABONE OL

Genç futbolcularımız yüce Türk ulusunun sevincine mazhar oldu. Yer gök bu durumdan fevkalade memnun oldu. Oyuncuların genç ve atik olması, karşı takım dünyaca tanınmış bir takım olmasına rağmen yenmesi büyük sevinç yarattı. Benim evim fuarın karşısında ve arabaların geç saate kadar caddelerde korna çalması gençlerin camlardan çıkarak “Türkiye, Türkiye!” diye bağırmaları genç ihtiyar herkesin sevinçle, gururla izlemesine sebep oldu.
Bu zamana kadar Avrupa takımlarıyla yapılan maçlarda karşı takım iki üç gol atıp kazanırlardı bizler de “Neden onlar gibi oynayamıyoruz.” “Neden galip gelemiyoruz.” diye üzülürdük. Artık genç yıldızlarımızın sonraki maçlarda da galip gelip Türkiye’nin yüzünü güldüreceğinden kuşkumuz yoktur.
Sayın Cumhurbaşkanımız ilk tebrik edenlerdendir. Cumhurbaşkanımızın futbolcularımızı ve antrenörlerimizi ayrı ayrı tebrik etmesi Türk ulusunda memnuniyet yaratmıştır. Bu galibiyetle böyle büyük bir sevince hepimiz sahip olduğumuz için bütün dualarımız, niyazlarımız genç futbolcularımız içindir. Yüce Mevla’nın takımımızın galibiyetlerini ve böyle sevinçleri yaratması hepimizin ortak arzusudur.

HABER YORUMLARI
  1. Henüz yorum yapılmamış.
    İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.