Meta çatısı altındaki sosyal medya platformları Facebook ve Instagram’da dünya genelinde erişim sorunu yaşandı. Sosyal medya platformu X’in sahibi ABD’li milyarder Elon Musk, ise Facebook ve Instagram’da yaşanan erişim sorununu tiye alarak, “Eğer bu yazıyı okuyorsanız, bunun nedeni sunucularımızın çalışıyor olmasıdır” dedi.
Meta İletişim Direktörü, X üzerinden duyuru yaptı
Musk, ayrıca, sosyal medya hesabından Facebook, Instagram ve Threads ile dalga geçtiği temsili bir fotoğrafı paylaşarak, Meta İletişim Direktörü Andy Stone’un X üzerinden “İnsanların hizmetlerimize erişimde sorun yaşadığının farkındayız. Şu anda bunun üzerinde çalışıyoruz” ifadelerini kullanarak yaptığı paylaşıma yer verdi. (İHA)

Milli muharip uçak Kaan, ilk uçuşunu yaptı
1
Togg T10F Test Edilirken Görüntülendi! 600 km Menzille Gelecek!
49791 kez okundu
2
İzmirli öğrencilerden su kaynaklarındaki demir kirliliğine karşı yapay zekalı çözüm
40612 kez okundu
3
Gayrimenkul değerlemede yerli yapay zeka hamlesi
28973 kez okundu
4
Çinli doktorlar, 5 bin kilometre uzaktan ameliyat yaptılar
28211 kez okundu
5
“CES 2026″nın yıldızı robotlar oldu
28026 kez okundu
6
Endemik bitki çekirdekleri, nörodejeneratif hastalıklar ve uyku bozukluğu sorunu çözülecek
27791 kez okundu
1
Avrupa’nın en gelişmiş savaş uçağı Konya’ya iniş yaptı
144546 kez okundu
2
Konya’daki o markaya ait peyniri yemeyin! İfşa oldu
141563 kez okundu
3
Konya’da metrelerce kuyruk oluştu
124640 kez okundu
4
Meram Belediyesi’nden Dünya Günü’nde doğaya çifte dokunuş
122805 kez okundu
5
TFF, kupa finalinin yerinin yeniden değerlendirileceğini açıkladı
121632 kez okundu
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.