Konya
°C
Yeni Meram
17.10.2024 15:58

NEÜ Kurumsal İletişim'de bayrak değişimi

Necmettin Erbakan Üniversitesi (NEÜ) Kurumsal İletişim Koordinatörlüğü'nde bayrak değişimi yaşandı.

A+
A-
17.10.2024 15:58
18.10.2024 08:23
0
1300
ABONE OL

Necmettin Erbakan Üniversitesi (NEÜ) Kurumsal İletişim Koordinatörlüğü'nde bayrak değişimi yaşandı. Önceki Kurumsal İletişim Koordinatörü ve üniversite akademisyeni Engin Bozacı, görevini Kurumsal İletişim Koordinatör Yardımcısı Arif Çelik’e devretti.

Bu görev değişiminin ardından Arif Çelik, Engin Bozacı NEÜ Kurumsal İletişim Koordinatörlüğü personeli Mehmet Günnar ile birlikte gazetemiz Yeni Meram’ı ziyaret etti. Engin Bozacı ziyaret esnasında Genel Yayın Yönetmeni Muhammet Gümüş ile görüş alışverişinde bulundu.  Bozacı, ziyarette, üniversitenin akademik faaliyetleri, geleceğe yönelik hedefleri ve yerel medyanın bu süreçteki rolü gibi konuları Gümüş ile ele aldı.

Bozacı, Konya'nın eğitim alanında diğer illerden farklı olduğunu ifade ederek, Necmettin Erbakan Üniversitesi olarak eğitime değer katma ve fark oluşturma hedeflerinin altını çizdi. Bozacı, üniversite akademisyenlerinin başarısını artıracak çalışmalar yapmaya ve öğrencilerin başarıları için gerekli adımları atmaya devam edeceklerini belirterek, NEÜ’nün sürdürülebilir öğrenci üniversite ilişkilerinde önemli adımlar attığını ifade etti.

Çelik ise, NEÜ’nün uluslararası sıralamalarda her geçen sene sıralamasını daha da yükselttiğini ifade ederek, bunun da üniversitenin akademik başarısına yansıdığını vurguladı. Ziyaretlerinden dolayı memnuniyetini dile getiren Genel Yayın Yönetmeni Muhammet Gümüş, NEÜ Kurumsal İletişim Koordinatörlüğü heyetine teşekkür ederek, çalışmalarında başarılar diledi.

HABER KAYNAĞI : yenimeram.com.tr (Şerife KAYA)
HABER YORUMLARI
  1. Henüz yorum yapılmamış.
    İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.