Konya
°C
Yeni Meram
08.09.2021 14:54

Özel Yiğit Polikliniği Selçuklu Şubesi açılıyor

Özel Yiğit Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği Selçuklu Şubesi 11 Eylül Cumartesi günü hizmete açılacak

A+
A-
08.09.2021 14:54
08.09.2021 14:57
0
2421
ABONE OL

18 yıldır Konya’da İstanbul Caddesi’nde faaliyet gösteren Diş Hekimi İlker Yiğit’e ait Özel Yiğit Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği’nin Selçuklu Şubesi hizmete açılıyor.


Uzman kadro, son teknolojik cihazlar ve pandemi riskini sıfıra indiren tedavi olanakları ile Özel Ağış ve Diş Sağlığı Polikliniği Selçuklu Şubesi, Kılınçarslan Mahallesi Şair Seyfi Sokak’ta hizmet verecek. Açılış 11 Eylül Cumartesi günü saat 15.00’da gerçekleşecek.


Yeni klinik hakkında basın mensuplarına bilgiler veren Özel Yiğit Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği sahibi Diş Hekimi İlker Yiğit, 17 yıldır güven ve kalitenin adresi olduklarını dile getirdi.


Yiğit, “Diş hastalıkları halkımızın tamamını ilgilendiren bir konu. Bu anlamda diş hekimi ve klinik çok önem taşıyor. Bizler de 17 yıldır vatandaşımıza en özel hizmeti vermeye gayret ettik, etmeye devam edeceğiz. İstanbul Caddesi’ndeki merkezimizden sonra şimdi de tam donanımlı ikinci polikliniğimiz olan Selçuklu Şubesi’ni hizmete açıyoruz. Burada teknolojik cihazlar, pandemi şartlarına uygun tedavi olanaklarımız mevcut. İnsanlar salgın nedeniyle diş tedavilerini erteleyebiliyor. Biz tüm önlemleri aldık gönül rahatlığı ile gelebilirler. Kılınçarslan Mahallesi Şair Seyfi Sokak’ta yer alan polikliniğimizde diş hekimi şahsım, Diş ve Diş Eti Hastalıkları Uzmanımız Burcu Yiğit, Diş Hekimi Zuhal Karataş, Çocuk Diş Hastalıkları Uzmanı Begüm Öztürk, Diş Hekimi Arif Yücel ile birlikte vatandaşlarımıza hizmet vereceğiz” dedi.


AĞIZ İÇİ TARACIYI İLE BEKLEMEYE SON VERİYORUZ


Poliklinikte vatandaşın hem zamanını almayacak hem de tedavi sürecini kolaylaştıracak bir uygulamayı da hayata geçirdiklerini belirten Diş Hekimi İlker Yiğit, “Konya’da bir ilki daha gerçekleştiriyoruz. 3D tarayıcılı cihazımızla hastamıza ağız içi tarama yapıyoruz. Zirkonyum tedavisinde hastamız artık beklemek zorunda kalmıyor. Tarayıcının ölçülerine göre bir günde zirkonyumları hastamıza takıyoruz. Daha önceden ilk olarak ölçü alınır, sonrasında provalar yapılırdı. Zirkonyumun takılması 1 hafta 10 günü bulabiliyordu. Ama artık bir günde tedaviyi bitiriyoruz. Bu hizmet de polikliniğimizde mevcut” diye konuştu.


İlker Yiğit, diş sorunlarının ertelenmemesi gerektiğini belirterek, tüm vatandaşları polikliniğe davet etti.

HABER YORUMLARI
  1. Henüz yorum yapılmamış.
    İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.