Konya
°C
Yeni Meram
22.08.2024 10:47

Polis, dedektörle arama yaptı; toprağa gömülü 7 silah ele geçirildi

Adana'da polis, operasyon düzenlediği evin bahçesinde metal dedektörü ile arama yaptı. Dedektörün tepki verdiği noktayı kazan polis, 7 ruhsatsız tabanca, 12 şarjör ve 73 mermi ele geçirdi. Evdeki minderlerin altında 2 çelik yelek bulunurken, kendini husumetlilerinden koruduğunu söyleyen Halil K. (33), tutuklandı.

A+
A-
22.08.2024 10:47
22.08.2024 10:50
0
276
ABONE OL

Seyhan İlçe Emniyet Müdürlüğü Suç Önleme ve Soruşturma Büro Amirliği ekipleri, Yeşiloba Mahallesi'ndeki bir evde çok sayıda ruhsatsız silah olduğu bilgisi sonrası harekete geçti. Çok sayıda ekip, Halil K.'nin evine operasyon düzenledi. Evin bahçesinde metal dedektörü ile arama yapan polis, yakın zamanda kazılmış olduğu görülen toprağı fark etti. Dedektörün tepki vermesiyle kazılan bölgeden 7 ruhsatsız tabanca, 12 şarjör ve 73 mermi ele geçirildi. Evde yapılan aramada minderlerin altına gizlenmiş 2 çelik yelek ile kurusıkı tabanca bulundu. Operasyonda Halil K. ile evdeki Ozan B. ve Ramazan U., gözaltına alındı.

'ÇOK HASMIM VAR'

Şakirpaşa Polis Merkezi Amirliği'ne götürülen şüphelilerden Halil K., sorgusunda, "Çok sayıda hasmım var. Silahları ve çelik yeleği kendimi onlardan korumak için bulunduruyorum" dedi. Diğer şüpheliler de silahlarla bir ilgilerinin olmadığını öne sürdü. İşlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen şüphelilerden Halil K. tutuklandı, Ozan B. ve Ramazan U. adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. Ele geçirilen silahlar ise incelenmek üzere Adana Kriminal Polis Laboratuvarı’na gönderildi.

HABER KAYNAĞI : DHA
HABER YORUMLARI
  1. Henüz yorum yapılmamış.
    İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.