Konya KAPALI 21°
  • Adana
  • Adıyaman
  • Afyonkarahisar
  • Ağrı
  • Amasya
  • Ankara
  • Antalya
  • Artvin
  • Aydın
  • Balıkesir
  • Bilecik
  • Bingöl
  • Bitlis
  • Bolu
  • Burdur
  • Bursa
  • Çanakkale
  • Çankırı
  • Çorum
  • Denizli
  • Diyarbakır
  • Edirne
  • Elazığ
  • Erzincan
  • Erzurum
  • Eskişehir
  • Gaziantep
  • Giresun
  • Gümüşhane
  • Hakkâri
  • Hatay
  • Isparta
  • Mersin
  • istanbul
  • izmir
  • Kars
  • Kastamonu
  • Kayseri
  • Kırklareli
  • Kırşehir
  • Kocaeli
  • Konya
  • Kütahya
  • Malatya
  • Manisa
  • Kahramanmaraş
  • Mardin
  • Muğla
  • Muş
  • Nevşehir
  • Niğde
  • Ordu
  • Rize
  • Sakarya
  • Samsun
  • Siirt
  • Sinop
  • Sivas
  • Tekirdağ
  • Tokat
  • Trabzon
  • Tunceli
  • Şanlıurfa
  • Uşak
  • Van
  • Yozgat
  • Zonguldak
  • Aksaray
  • Bayburt
  • Karaman
  • Kırıkkale
  • Batman
  • Şırnak
  • Bartın
  • Ardahan
  • Iğdır
  • Yalova
  • Karabük
  • Kilis
  • Osmaniye
  • Düzce
a
TORKU BİSKÜVİ

Rakibimiz işimizi zorlaştırdı

KONYASPOR Teknik Direktörü Recep Uçar, Süper Lig’in 33. haftasında Adana Demirspor karşısında alınan 3-1’lik galibiyetin ardından açıklamalarda bulundu.

Zorlu bir mücadeleyi geride bıraktıklarını vurgulayan Uçar, oyuncularını gösterdikleri mücadeleci oyun nedeniyle tebrik etti. Karşılaşmanın beklediklerinden daha zorlu geçtiğini belirten Uçar, “Rakibin bize zorluk çıkaracağını biliyorduk. Her ne kadar Adana Demirspor ligden düşse de ilk yarıdaki oyunlarıyla işimizi zorlaştırdılar. Böyle maçlar kolay oynanmıyor. Ancak oyuncularım ilk düdükten son düdüğe kadar kazanma isteğini sahaya yansıttı. Hepsine teşekkür ediyorum” dedi. Maç içinde yaşanan bazı tepkilere de değinen deneyimli çalıştırıcı, eleştirilerin hedefinin oyuncular değil kendisi olması gerektiğini söyledi. Uçar, “Taraftarımızdan ricam, oyuncularımızı eleştireceklerse maç sonunu beklemeleri. Eğer bir serzeniş olacaksa, kararları alan kişi olarak bana yöneltsinler” dedi. İç sahada üst üste beşinci galibiyetlerini aldıklarını ve matematiksel olarak ligde kalmayı büyük ölçüde garantilediklerini dile getiren Uçar, “Ancak henüz işimiz bitmedi. Amacımız ligi mümkün olan en üst sırada tamamlamak. Bugün bizden daha yüksek bütçelere sahip takımları maç fazlasıyla geride bırakmayı başardık” dedi.

Kaynak: yenimeram.com.tr (Hüseyin Avni UĞUR)

0 0 0 0 0 0
YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

Mustafa Alper Avcı: “Daha önde karşılamamız gerekiyordu”

HIZLI YORUM YAP

0 0 0 0 0 0

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.