Konya
°C
Yeni Meram
11.01.2024 10:14

Regaip Kandili mesajları: Yeni ve dualı Regaip Kandiliniz Mübarek Olsun mesajı

Regaip Kandili mesajları 2024 yılının ilk kandilinde araştırılıyor. İslam alemi, üç ayların müjdeleyicisi Regaip Kandili'ni idrak ediyor. Bugünün manevi duygularını sevdikleriyle paylaşmak isteyenler için kısa, dualı, hadisli, ayetli ve resimli Regaip Kandili mesajlarını derledik. İşte, yazılı ve görselli "Kandiliniz Mübarek Olsun" ve "Hayırlı Kandiller" mesajları...

A+
A-
11.01.2024 10:14
11.01.2024 10:18
0
1932
ABONE OL

Üç ayların ilki Recep ayının müjdeleyicisi Regaip Kandili bugün idrak ediliyor. İslam alemi bir Regaip Kandili'ne daha kavuşmanın heyeacanı içerisinde. Bu özel günde dualarını ve içten dileklerini sevdikleriyle paylşamak isteyenler için dualı, hadisli en güzel kandil mesajlarını haberimizde derledik. İşte, resimli 'Regaip Kandiliniz Mübarek Olsun' sözleri ile kısa ve uzun Regaip Kandili mesajları...

REGAİP KANDİLİ MESAJLARI 2024

Bu mübarek gecede, yüce Mevla'nın rahmetiyle aydınlanan kalplerimiz, sevgiyle dolup taşsın. Regaip Kandiliniz mübarek olsun!

Regaip Kandili, duaların en güzel ve samimi şekilde yükseldiği, günahların affedildiği bir gecedir. Rabbim, tüm dualarımızı kabul etsin.

EN GÜZEL VE KISA REGAİP KANDİLİ MESAJLARI

Regaip Kandili'nin feyziyle, geçmişin pişmanlıklarını unutun, geleceğe umutla bakın. Rabbim, tüm dualarınızı kabul etsin. Regaip Kandiliniz mübarek olsun!

Rabbim! (Gireceğim yere) doğruluk ve esenlik içinde girmemi sağla. (Çıkacağım yerden de) beni doğruluk ve esenlik içinde çıkar. Katından bana yardımcı bir kuvvet ver.” (İsra 80) Kandiliniz Mübarek Olsun.

Regaip Kandili, kalplerin tertemiz olduğu, duaların en güçlü olduğu bir gecedir. Rabbim, dualarımızı kabul buyursun. Regaip Kandiliniz mübarek olsun!

Bu mübarek gecede, sevdiklerinizle birlikte huzur içinde olmanız ve kalplerinizin nur ile dolması dileğiyle. Regaip Kandiliniz mübarek olsun!

HAYIRLI KANDİLLER SÖZLERİ

Regaip Kandili'nin bereketiyle, hayatınızdaki güzellikler çoğalsın, dualarınız kabul olsun. Rabbim, bizleri affetsin. Regaip Kandiliniz mübarek olsun!

Regaip Kandili, geçmişin hatırlanıp, geleceğe umutla bakılan bir gecedir. Rabbim, tüm dualarımızı kabul etsin. Regaip Kandiliniz mübarek olsun!

YAZILI KANDİL MESAJI

Regaip Kandili'nin nuruyla, hayatınızın her anı aydınlanıp, sevgi dolu geçsin. Rabbim dualarımızı kabul etsin. Regaip Kandiliniz mübarek olsun!

Bu mübarek gecede, kalplerimizdeki kini, nefreti silip sevgiyle doldurmayı diler, Rabbimden af ve mağfiret niyaz ederim. Regaip Kandiliniz mübarek olsun!

HABER YORUMLARI
  1. Henüz yorum yapılmamış.
    İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.