Konya
°C
Yeni Meram
03.07.2022 15:15

Rektör Zorlu, oğlu Yasir’i evlendirdi

Necmettin Erbakan Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Cem Zorlu'nun oğlu Süleyman Yasir Zorlu, hayatını Fadime ile Çahit Bektaş çiftinin kızı Seda Bektaş ile birleştirdi.

A+
A-
03.07.2022 15:15
03.07.2022 15:22
0
3718
ABONE OL

 Atiker Deluxe Meram Düğün Salonu'nda düzenlenen düğüne Başbakan eski yardımcı Beşir Atalay ve AK Parti Ankara Milletvekili Emrullah İşler'in yanı sıra Konya Valisi Vahdettin Özkan, AK Parti Konya Milletvekilleri Tahir Akyürek, Ahmet Sorgun, Orhan Erdem, Ahmet Özdemir, Ak Parti Konya İl Başkanı Hasan Angı, MHP Konya İl Başkanı Remzi Karaarslan, bir çok kurul ve kuruluş müdürü ile iş ve siyaset camiasından çok sayıda davetli katıldı.

Necmettin Erbakan Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Cem Zorlu misafirleri kapıda karşıladı.

Genç çifti bu mutlu günlerinde sevenleri yalnız bırakmadı. Süleyman Yasir Zorlu ile Seda Bektaş'ın nikâhını Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuş kıydı.

Genç çiftin nikâh şahitliğini ise Başbakan eski yardımcı Beşir Atalay, AK Parti Ankara Milletvekili Emrullah İşler, Vali Vahdettin Özkan, AK Parti Konya Milletvekili Tahir Akyürek ve AK Parti Konya Milletvekili Ahmet Sorgun yaptı.

Biz de Yeni Meram gazetesi olarak Necmettin Erbakan Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Cem Zorlu’ya düğünlerinin hayırlı olmasını temenni ediyor, genç çifte ömür boyu mutluluklar diliyoruz. Adnan YILDIRIM

HABER YORUMLARI
  1. Henüz yorum yapılmamış.
    İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.