Konya
°C
Yeni Meram
19.08.2022 15:05

Ribat Eğitim Vakfından aşure dağıtımı

Ribat Eğitim Vakfı, Muharrem ayı münasebetiyle Konya'nın farklı noktalarında aşure ikramında bulunuyor. Aşure dağıtım programı bu kez de Aykent Kunduracılar Camiinde Cuma namazına müteakip yapıldı.

A+
A-
19.08.2022 15:05
19.08.2022 15:18
0
1457
ABONE OL

Birlik ve beraberlik mesajlarının verildiği aşure dağıtım programında cuma namazı sonrası güzel görüntüler oluştu. Aykent esnafı ve camii cemaati  Ribat Eğitim Vakfı’nın aşure programından duyduğu memnuniyeti dile getirdi ve yoğun ilgi gösterdi.


Aşure dağıtımı ile ilgili bilgi veren Ribat Eğitim Vakfı Başkanı Mehmet Küçüktoka "Ribat Eğitim Vakfı olarak her yıl geleneksel olarak düzenlediğimiz aşure ikramına bu yıl da devam ediyoruz. Vakıf olarak mübarek Muharrem ayında her yıl olduğu gibi bu yılda vatandaşlarımızla buluşup aşure ikramında bulunmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Aşurenin özünde kardeşlik, birlik, beraberlik ve sevgi var. Rabbim Müslümanların birliğini ve dirliğini tekrar nasip etsin, Müslümanları bu ahir zamanda zelil etmesin. Dağıtılan aşureler, paylaşılan iyilikler de İnşaallah buna vesile olur. Aykent sanayi sitesi esnafımız her zaman tüm yardım faaliyetlerinde cömertlikleriyle yanımızda yer aldılar bizde onlara bir teşekkür mahiyetinde bir ikramda bulunmak istedik.Tüm esnaflarımıza destekleri için teşekkür ediyoruz" dedi

HABER YORUMLARI
  1. Henüz yorum yapılmamış.
    İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.