Konya
°C
Yeni Meram
13.10.2021 17:05

Salih Ümütkesmez: Üretimin ana kaynağı tarımdır

Zafer Partisi Konya İl Başkanı Salih Ümütkesmez, Kurucu ve GİK Üyesi Prof. Dr. Mehmet Alagöz ve İl Sekreteri Osman Eken Yeni Meram'ı ziyaret etti.

A+
A-
13.10.2021 17:05
13.10.2021 17:08
0
1855
ABONE OL

Ziyaret esnasında Genel Yayın Yönetmenimiz Muhammet Gümüş de hazır bulundu. Zafer Partisi Konya İl Başkanlığı olarak Konya’nın, Konyalının her sorununa sahip çıkacaklarını ifade eden İl Başkanı Ümütkesmez, parti programlarının da en etkin şekilde Konya’da uygulanmasını sağlayacaklarını ifade ederek “Zafer Partisi iktidarında vatan toprağı, o vatan üzerindeki evlatlarını besleyecek verimliliğe kavuşturulacaktır. Parti olarak reel ekonominin temelini üretim, üretimin de ana kaynağı olarak ta tarım sektörünü görmekteyiz. Bu yüzden Zafer Partisi iktidarında çiftçimiz; mazot, gübre, ilaç, yem fiyatlarının baskısı altında bırakılmayacaktır. Bitkisel ve hayvansal üretim girdilerindeki dolaylı vergiler tamamen sıfırlanacaktır” dedi.

Genel Yayın Yönetmenimiz Muhammet Gümüş de parti yöneticilerine başarılar dileyerek ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti. Leyla ALEMDAR

HABER YORUMLARI
  1. Henüz yorum yapılmamış.
    İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.